Κινητή μουσική συναυλία της Άλκηστις Πρωτοψάλτη στις γειτονιες της Αθήνας (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

 
Κινητή μουσική συναυλία της Άλκηστις Πρωτοψάλτη στις γειτονιες της Αθήνας (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Ενημερώθηκε: 25/04/20 - 15:56

Μια πρωτότυπη μουσική συναυλία έκανε σήμερα η Άλκηστις Πρωτοψάλτη. Η αγαπημένη τραγουδίστρια με την ορχήστρα της, έδωσε μια κινητή μουσική παράσταση πάνω σε ένα φορτηγό σε μια δράση που έγινε στο πλαίσιο πρωτοβουλίας του δήμου Αθηναίων.

Το φορτηγό έκανε το γύρο σε πολλές γειτονιές της Αθήνας, στάμάτησε στα νοσοκομεία αναφοράς για τον κορονοϊό και πέρασε και από το Μέγαρο Μαξίμου.

Πρωτοψάλτη: Μουσική συναυλία από ένα φορτηγό - Στάση και στο Μαξίμου με το πρωθυπουργό να βγαίνει έξω και να την χειροκροτεί (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Μάλιστα ο πρωθυπουργός βγήκε από το γραφείο του για να συγχαρεί για την πρωτοβουλία, να την ακούσει και να χειροκροτήσει.

Συγκινητικές οι στιγμές είχαμε έξω από το νοσοκομείο Ευαγγελισμός, όπου η τραγουδίστρια ερμήνευσε την γνωστή επιτυχία της «Η σωτηρία της ψυχής».

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΛΚΗΣΤΙΣ ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗ

«Η αλήθεια είναι ότι Μένουμε Σπίτι αλλά παραμένουμε αισιόδοξοι. Και αυτό που θέλουμε να κάνουμε σήμερα είναι να γεμίσει η Αθήνα με μουσική, με χαρά, με ενθουσιασμό, με κέφι», τόνισε ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και την εκπομπή Ακραία Φαινόμενα και ευχαρίστησε τόσο την κ. Πρωτοψάλτη όσο και τους συνεργάτες της.