Οικογενειακή τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Πατέρας σκότωσε τον γιο του

 
ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Ενημερώθηκε: 26/04/20 - 15:37

Οικογενειακή τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Ένας πατέρας πυροβόλησε και σκότωσε τον γιο του μετά από έντονη λογομαχία που είχαν. Το έγκλημα έγινε στις 13:30 στην Πυλαία της Θεσσαλονίκης στο σπίτι της οικογένειας.

Οικογενειακή τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Ένας πατέρας πυροβόλησε και σκότωσε τον γιο του μετά από έντονη λογομαχία που είχαν. Το έγκλημα έγινε στις 13:30 στην Πυλαία της Θεσσαλονίκης έξω από το σπίτι της οικογένειας.

Ο γιος, ηλικίας περίπου 25 ετών, ο οποίος σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, έβγαινε από το σπίτι έπειτα από καυγά και ο πατέρας βγήκε στην πόρτα και τον πυροβόλησε στο κεφάλι.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο γιος καυγάδισε με άλλα μέλη της οικογένειας, την ώρα που ο πατέρας έλειπε. Μόλις ενημερώθηκε για τον καυγά ο πατέρας, επέστρεψε και μάλωσε τον γιο του, ακολούθησε λογομαχία που κατέληξε στο φονικό.

Ακούστηκαν δύο πυροβολισμοί, αλλά ήταν πολύ δυνατοί, σαν ριπές, σαν να ήταν έξι σφαίρες», ανέφερε στην ιστοσελίδα GRTimes.gr κάτοικος της περιοχής.

«Το έκανε από αγανάκτηση», υποστήριξε ο κ. Θ. Ιορδάνου, ο οποίος γνωρίζει εδώ και χρόνια τον πατέρα. Όπως είπε, ο γιος αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, ενδεχομένως επειδή είχε και θέμα με ναρκωτικά, συχνά μάλωνε με τους γονείς του και πολλές φορές τους χτυπούσε.

Ο δράστης της δολοφονίας, σύμφωνα πάντα με τον κ. Ιορδάνου, ήταν κυνηγός και γι’ αυτό είχε κυνηγετική καραμπίνα στο σπίτι του.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο πατέρας είχε άλλη μία κόρη, η οποία ζούσε στο ίδιο σπίτι.

ΠΗΓΗ: GRTIMES.GR