Βάσω Λασκαράκη: Σήμερα το κρίσιμο ραντεβού με τον Alpha για να πάρει τη θέση της Ελένης Μενεγάκη

 
 Βάσω Λασκαράκη: Σήμερα το κρίσιμο ραντεβού με τον Alpha για να πάρει τη θέση της Ελένης Μενεγάκη

Ενημερώθηκε: 19/05/20 - 12:18

Σήμερα το ραντεβού της Βάσως Λασκαράκη με τον Alpha προκειμένου να πάρει τη θέση της Ελένης Μενεγάκη στην μεσημεριανή ζώνη!

Η ημέρα της πολυσυζητημένης αποχώρησης της λαμπερής παρουσιάστριας πλησιάζει και η αντικαταστάτρια της έχει αρχίσει ήδη να κάνει έντονη την παρουσία της. Και φυσικά μιλάμε για την….Βάσω Λασκαράκη.

Μια επιλογή του καναλιού που δημιουργεί πολλά ερωτηματικά, σχετικά με τις δυνατότητες της ηθοποιού να αντεπεξέλθει στις προσδοκίες των τηλεθεατών.
Γιατί, ας μην γελιόμαστε μετά την πορεία της Ελένης περιμένουμε όλοι μας πάρα πολλά από την ηθοποιό.

Και εκτός αυτού, είναι άραγε ικανή η Βάσω Λασκαράκη να αντιμετωπίσει την Ελένη σε περίπτωση που είναι «απέναντι» στην ίδια ζώνη;

Ελένης Μενεγάκη

Ωστόσο, φαίνεται πως όλα αυτά δεν απασχολούν ιδιαίτερα το κανάλι, καθώς σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Άρη Καβατζίκη, ο οποίος αποκάλυψε στον αέρα του πρωινού ότι η Βάσω Λασκαράκη σήμερα έχει το πιο σημαντικό ραντεβού με τους διευθύνοντες του σταθμού για το μεσημεριανό μαγκαζίνο. Είναι βέβαιο ότι η ηθοποιός θα πάρει τη θέση της όμως θα συζητήσουν περαιτέρω λεπτομέρειες για το συμβόλαιό της αλλά και για τις οικονομικές απολαβές της.

Άρης Καβατζίκης

Μάλιστα, ο υπογράμμισε ότι πριν πάρει την απόφαση η Βάσω να κάνει την μεσημεριανή εκπομπή στον Alpha, την είχε «φλερτάρει» και ο ΣΚΑΙ για να παρουσιάσει εκπομπή και τελικά η ηθοποιός αποφάσισε να μείνει στον σταθμό της Κάντζας μιας και αυτή τη σεζόν την βλέπουμε στη σειρά, Έρωτας Μετά!
Δείτε όλα όσα ειπώθηκαν στο παρακάτω απόσπασμα.