Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: Βόβορας και επίσημα

 
Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: Βόβορας και επίσημα

Ενημερώθηκε: 17/06/20 - 17:11

Στα χέρια του κόουτς Γιώργου Βόβορα πέρασε και επίσημα το «τιμόνι» του μπασκετικού Παναθηναϊκού για τη σεζόν 2020-2021, όπως ανακοίνωσαν οι "πράσινοι" το μεσημέρι της Τετάρτης.

Ο Έλληνας προπονητής κέρδιζε... πόντους τα τελευταία χρόνια μέσα στην ομάδα με την παρουσία του, την εργατικότητά του, αλλά και τη σχέση του με τους παίκτες. Άπαντες, λοιπόν, ανέφεραν πως θα είναι σύντομα σε θέση να αναλάβει χρέη head coach.

Η «προώθηση» του Βόβορα σε ρόλο πρώτου προπονητή ήταν το σενάριο που «έπαιζε» πιο πολύ τις τελευταίες μέρες για τον Παναθηναϊκό της νέας σεζόν και την Τετάρτη (17/6) το deal απέκτησε επίσημη μορφή.

Στην ουσία, η ανακοίνωση του head coach Βόβορα είναι η πρώτη του «τριφυλλιού» της νέας εποχής. Οι «πράσινοι» συγκεντρώνονται πια και σε μεταγραφικά ζητήματα και προχωρούν τον σχεδιασμό τους, ώστε να παρουσιαστούν όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο 43χρονος προπονητής, που στο παρελθόν υπήρξε συνεργάτης του Αργύρη Πεδουλάκη, του Τσάβι Πασκουάλ και του Ρικ Πιτίνο, ανέφερε: «Αποτελεί μεγάλη τιμή και τεράστια ευθύνη για μένα να βρίσκομαι στην τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού.

Είμαι πολλά χρόνια μέλος αυτής της μεγάλης οικογένειας και αντιλαμβάνομαι το βάρος της ευθύνης που αναλαμβάνω. Δεν μου αρέσουν τα πολλά λόγια. Υπόσχομαι πως μαζί με τους συνεργάτες μου θα εργαστούμε σκληρά προκειμένου να πετύχει η ομάδα τους στόχους της και να δικαιώσουμε τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη της».