Volley League: Πράσινη κορυφή ή αναμονή;

 
Volley League: Πράσινη κορυφή ή αναμονή;

Ενημερώθηκε: 12/07/20 - 14:27

Τελικοί πράξη δεύτερη για Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό (18:30, ΕΡΤ Sports) με την ομάδα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου να ψάχνει τη νίκη που θα της δώσει το πρωτάθλημα και τους Πειραιώτες να επιθυμούν την ισοφάριση.

Ο γηπεδούχος Παναθηναϊκός πέτυχε τεράσια νίκη την Πέμπτη στον πρώτο τελικό στο Ρέντη με 3-0 σετ και πήρε το πάνω χέρι για την κατάκτηση του φετινού τίτλου. Η ομάδα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου πίεσε πάρα πολύ από το σερβίς, είχε εξαιρετικό μπλοκ για ακόμη ένα ματς και έφτασε σε μία εύκολη σχετικά νίκη.

Το ματς θα γίνει στο κλειστό του Αγίου Θωμά που χρησιμοποίησε ως έδρα τη φετινή σεζόν. Μετά την προπόνηση του Σαββάτου περίπου 70 οπαδοί ευχήθηκαν στην ομάδα του Παναθηναϊκού με συνθήματα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Το τριφύλλι σε περίπτωση νίκη θα κατακτήσει το 19ο πρωτάθλημα της ιστορίας του και πρώτο μετά το 2006.

Ο Ολυμπιακός είναι με την πλάτη στον τοίχο. Η ομάδα του Φερνάντο Μουνιόθ έκανε κάκιστο ματς την Πέμπτη και καλείται να τα δώσει όλα προκειμένου να ισοφαρίσει τη σειρά των τελικών και να την οδηγήσει σε τρίτο ματς που θα γίνει την Τετάρτη στο κλειστό του Ρέντη.

Οι Πειραιώτες κυνηγούν το 30ο πρωτάθλημα στην ιστορία τους και τρίτο συνεχόμενο. Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Τσέχου διαγωνίου Μιχάλ Φινγκερ ο οποίος έπαθε διάστρεμα στον αστράγαλο στην αρχή του 2ου σετ στον 1ο τελικό. Ο Τσέχος κάνει προσπάθεια να είναι στη διάθεση του προπονητή του, ενώ έτοιμος είναι και έτερος διαγώνιος Άκης Ασπιώτης.