ΣΟΚ: Σε ανήλικη ανήκει το πτώμα που βρέθηκε στα Τρίκαλα

 
Σε ανήλικη ανήκει το πτώμα που βρέθηκε στα Τρίκαλα

Ενημερώθηκε: 15/07/20 - 12:28

Σε ανήλικο κορίτσι φέρεται να ανήκει το πτώμα που βρέθηκε σήμερα το πρωί στον λόφο του Προφήτη Ηλία στην πόλη των Τρικάλων.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το νεκρό κορίτσι που βρέθηκε στον περιβάλλοντα χώρο στο εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία, ταυτοποιήθηκε και διαπιστώθηκε πως πρόκειται για ανήλικη και συγκεκριμένα για 16χρονη κάτοικο της περιοχής.

Τοπικά μέσα αναφέρουν πως η σορός φέρεται να έχει χτυπήματα στο πρόσωπο και μώλωπες σε σημεία του σώματος με τα στοιχεία να δείχνουν εγκληματική ενέργεια.

Οι αστυνομικές δυνάμεις που έφτασαν στο σημείο έχουν αποκλείσει την περιοχή, ενώ ο ιατροδικαστής, ο οποίος θα εξετάσει το πτώμα στη Θεσσαλονίκη, αναμένεται να φωτίσει περαιτέρω τις συνθήκες θανάτου της.

Τη νεαρή κοπέλα αναζητούσε από χθες η οικογένειά της, καθώς η αδερφή της είχε τηλεφωνήσει το βράδυ στην αστυνομία δηλώνοντας ότι έχει να επικοινωνήσει πολλές ώρες μαζί της.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η αδικοχαμένη κοπέλα είχε απευθυνθεί πριν από λίγες μέρες στην Αστυνομία, καταγγέλλοντας περιστατικό βίας από φίλο της.

Οι πρώτες εκτιμήσεις έκαναν λόγο για πτώμα γυναίκας περίπου 30 ετών, μιας και τα χαρακτηριστικά της δεν μπορούσαν να προσδιοριστούν από τα άγρια χτυπήματα που είχε δεχτεί.

Οι γονείς και άτομα του φιλικού και οικογενειακού περιβάλλοντος έχουν κληθεί στην Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων προκειμένου να δώσουν καταθέσεις,

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ