ΠΑΟΚ: Παίρνει τον Άντριαν Νίλσεν Περέιρα

 
ΠΑΟΚ: Παίρνει τον Άντριαν Νίλσεν Περέιρα

Ενημερώθηκε: 07/09/20 - 16:44

Λεπτομέρειες απομένουν για τη συμφωνία του ΠΑΟΚ με τον 21χρονο αριστερό μπακ, Άντριαν Νίλσεν Περέιρα, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι συμπατριώτες του. «Η Βίκινγκ αποδέχθηκε την πρόταση του ΠΑΟΚ», με αυτόν τον τίτλο οι Νορβηγοί παρουσιάζουν «τελειωμένη» τη μεταγραφή του.

Γεννημένος στις 31 Αυγούστου του 1999, αγωνίζεται στη θέση του αριστερού μπακ και όλα δείχνουν πως ετοιμάζει βαλίτσες για την Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ. Τα τελευταία δύο χρόνια ανήκει στο δυναμικό της ανδρικής ομάδας και συνολικά μετράει 39 συμμετοχές, τέσσερα γκολ και οχτώ ασίστ.

«Eίμαστε κοντά, ναι. Τα πάντα δείχνουν ότι θα συμφωνήσουμε. Στη συνέχεια είναι επιλογή του παίκτη αν θα δεχθεί την μεταγραφή. Οι ενδείξεις που έχουμε είναι ότι Αντριάν θέλει την μεταγραφή. Έχουμε αρνηθεί προτάσεις στο παρελθόν, αλλά τώρα τα πράγματα είναι διαφορετικά», ανέφερε μεταξύ άλλων ο προπονητής του, Μπιάρνε Μπέρντσεν.

Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν οι συμπατριώτες του, το κόστος της μεταγραφής του Περέιρα στον ΠΑΟΚ ανέρχεται στο ένα εκατ. ευρώ, με το νεαρό Νορβηγό να προορίζεται για μπακ απ του Δημήτρη Γιαννούλη!

Who is who

Ο Άντριαν Νίλσεν Περέιρα αποτελεί προϊόν των ακαδημιών της Βίκινγκ, όντας γιος του θρύλου της νορβηγικής ομάδας, Τόμας Περέιρα, με τον 21χρονο αριστεροπόδαρο αμυντικό να κάνει το ντεμπούτο στις 26 Νοεμβρίου του 2017.

Ο Νίλσεν Περέιρα έγινε άμεσα βασικός στον σύλλογο από το Στάβανγκερ, καταγράφοντας συνολικά 39 συμμετοχές, τέσσερα γκολ και οχτώ ασίστ, με το highlight της μέχρι τώρα καριέρας του νεαρού μπακ να είναι το εκπληκτικό ματς που έκανε απέναντι στην Σάρπσμποργκ την φετινή σεζόν.

Συγκεκριμένα, στις 26 Ιουλίου η Βίκινγκ υποδέχθηκε στην έδρα της την Σάρπσμποργκ, με τον Άντριαν Νίλσεν Περέιρα να πιάνει την καλύτερη απόδοση της καριέρας του αφού σημείωσε δύο γκολ και έβγαλε μια ασίστ για το τελικό 3-0.

Ο Νίλσεν Περέιρα, μάλιστα, ολοκλήρωσε τον αγώνα έχοντας στο ενεργητικό του εκτός από τα δύο γκολ και την μια ασίστ, τρεις πάσες-κλειδιά, τέσσερα σουτ στον στόχο, μια καίρια επέμβαση σε επίθεση αντιπάλου και σημαντική συμβολή στη διατήρηση του μηδέν στην άμυνα.