Διπλό έγκλημα σε σπίτι στο Λουτράκι - Νεκροί ένας άνδρας και μία γυναίκα

 
Διπλό έγκλημα σε σπίτι στο Λουτράκι - Νεκροί ένας άνδρας και μία γυναίκα

Πηγή Φωτογραφίας: korinthostv.gr

Ενημερώθηκε: 11/10/20 - 19:27

Αγριο έγκλημα στο Λουτράκι, με νεκρή μία 45χρονη γυναίκα, από την Οδησσό της Ουκρανίας, καθώς και έναν άνδρα.

Σύμφωνα με το loutraki365.gr μέσα στο σπίτι τα δύο θύματα βρέθηκαν, σε μία λίμνη αίματος, ενώ και οι δύο ήταν γυμνοί.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το θύμα είναι μια γυναίκα ηλικίας περίπου 45 ετών από την Οδησσό της Ουκρανίας, η οποία ήταν μητέρα μιας κοπέλλας περίπου 20 ετών. Σύμφωνα πάντα με τις ίδες πληροφορίες η άτυχη αλλοδαπή γυναίκα, που ήταν διαζευγμένη, εργαζόταν ως μασέζ τα τελευταία χρόνια και σχετιζόταν με αλλοδαπό άνδρα.

Οι αστυνομικοί ανακάλυψαν το διπλό έγκλημα όταν έσπευσαν, μαζί με την Πυροσβαεστική, για να σβήσουν τη φωτιά από το όχημα της 45χρονης αλλοδαπής - ένα υβριδικό αυτοκίνητο μάρκας Toyota Ηybrid- στην περιοχή Βηθλεέμ, λίγα χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι της στο Φλάμπουρο, αργά το βράδυ του Σαββάτου 10 Οκτωβρίου. Αφού έσβησαν τη φωτιά ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό της οδηγού και έτσι έφθασαν στο τοπο του διπλού εγκλήματος.

Διπλό έγκλημα σε σπίτι στο Λουτράκι - Νεκροί ένας άνδρας και μία γυναίκα

Όμως οι αστυνομικοί δεν μπορούσαν να μπουν στο διαμέρισμα χωρίς εισαγγελική παραγγελία.

Σήμερα το πρωί ένας γείτονας είδε αίματα στην εξώπορτά και ειδοποίησε την Αστυνομία η οποία έσπευσε για έρευνα και μπαίνοντας στο σπίτι είδαν τη γυναίκα να κείτεται στο πάτωμα πλημμυρισμένη στα αίματα και δίπλα της να κείτεται νεκρός ένας άνδρας.

Η Αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο να πρόκειται για έγκλημα πάθους, καθώς σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, το πτώμα του άτυχου άνδρα φαίνεται να ανήκει σε επιχειρηματία του Λουτρακίου.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ