Πόρτο-Ολυμπιακός 2-0: Πήγε για τα πολλά, έχασε και τα λίγα

 
Πόρτο-Ολυμπιακός 2-0: Πήγε για τα πολλά, έχασε και τα λίγα

Ενημερώθηκε: 28/10/20 - 00:23

Πλήρωσε τα λάθη του στο «Ντραγκάο» ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» γνώρισαν την ήττα με 2-0 από την Πόρτο στη 2η αγωνιστική του Champions League, δίχως να είναι κατώτεροι από τον αντίπαλό τους, που παρουσιάστηκε πιο ουσιαστικός.

Κομβικό στην εξέλιξη του αγώνα το γρήγορο γκολ των «δράκων», που σημείωσε ο Βιέιρα στο 11’, έπειτα από σοβαρό λάθος του Μπουχαλάκη, που έκανε «δώρο» την μπάλα. Έχτισαν πάνω σε αυτό το τέρμα οι γηπεδούχοι, εκμεταλλευόμενοι το γεγονός ότι οι Πειραιώτες δεν αξιοποίησαν τις ευκαιρίες τους.

Ο πρώην μέσος του ΠΑΟΚ, Σέρτζιο Ολιβέιρα, «κλείδωσε» τη νίκη στο 89’ με κεφαλιά, δίνοντας παράλληλα σημαντικό χάντικαπ στην ομάδα του Κονσεϊσάο, που θα αγωνιστεί στο Φάληρο με κάβα ένα καθαρό σκορ.

Οι συνθέσεις:

Πόρτο (Σέρτζιο Κονσεϊσάο): Μαρτσεσίν, Μαναφά, Πέπε, Εμπεμπά, Ζαϊντού, Ουρίμπε, Σέρτζιο Ολιβέιρα (89’ Μπαρό), Φάμπιο Βιεϊρά (60’ Νακαζίμα), Κορόνα (69’ Εβανίλσον), Οτάβιο (69’ Γκρούιτς), Μαρεγκά.

Στον πάγκο έμειναν: Ντιόγκο Κόστα, Ντιόγκο Λέιτε, Λουμ, Ταρέμι, Ζοάο Μάριο, Άντερσον, Μαρτίνες, Νανού

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Ραφίνια, Σεμέντο, Σισέ, Χολέμπας (70’ Βινάγκρε), Εμβιλά, Μπουχαλάκης (84’ Πέπε), Μασούρας (53’ Φορτούνης), Βαλμπουενά (84’ Χασάν), Ραντζέλοβιτς (70’ Μπρούμα), Ελ Αραμπί

Στον πάγκο έμειναν: Καραργύρης, Βρουσάι, Ντρέγκερ, Παπαδόπουλος, Τζολάκης και Σουρλής.