Οι 24 ταινίες του Τζέιμς Μποντ σε ένα κανάλι

 
Οι 24 ταινίες του Τζέιμς Μποντ σε ένα κανάλι

Ενημερώθηκε: 09/11/20 - 13:29

Η Nova έχει ετοιμάσει για τον Νοέμβριο ένα μεγάλο αφιέρωμα και με τις 24 ταινίες του αγαπημένου μυστικού πράκτορα James Bond στις οποίες πρωταγωνιστούν όλοι οι ηθοποιοί οι οποίοι τον έχουν υποδυθεί μέχρι σήμερα.

Για όλο τον Νοέμβριο, καθημερινά στις 21:00, από το Νovacinema3HD, θα προβάλλεται μία ταινία και κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή δύο ταινίες από τη δημοφιλέστερη, την πιο μακροχρόνια και πιο επιτυχημένη κινηματογραφική σειρά κατασκοπικών ταινιών μέχρι σήμερα, με τους μοναδικούς Sean Connery, George Lazenby, Roger Moore, Timothy Dalton, PierceBrosnan και Daniel Craig!

Επίσης, με αφορμή τον πρόσφατο θάνατο του αγαπημένου ηθοποιού Sean Connery, το Novacinema3HD ξεκινάει το “Total Bond” αφιέρωμα με τις ταινίες του Sean Connery, καθημερινά στις 21.00 και το Σαββατοκύριακο 7-8 Νοεμβρίου μαραθώνιος από τις 19:00. Η 25η ταινία του James Bond, «No Time To Die», θα προβληθεί στους κινηματογράφους σε όλο τον κόσμο στις 2 Απριλίου του 2021 και στη συνέχεια θα κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά και σε Α’ τηλεοπτική προβολή για την Ελλάδα από τη Nova!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ