Φως στο τούνελ: Βρέθηκε μετά από εννέα μήνες η νεαρή μητέρα Δήμητρα Ζιβανού (ΒΙΝΤΕΟ)

 
Φως στο τούνελ: Βρέθηκε μετά από εννέα μήνες η νεαρή μητέρα Δήμητρας Ζιβανού (ΒΙΝΤΕΟ)

Ενημερώθηκε: 17/11/20 - 03:14

Φως στο τούνελ: Αξιοποιώντας τις μαρτυρίες που δόθηκαν στην εκπομπή, η μητέρα της Δήμητρας Ζιβανού 29 χρόνων, την εντόπισε στην περιοχή της Ομόνοιας ταλαιπωρημένη και φανερά αδυνατισμένη. Η Κωνσταντίνα Βαρβαρίγου μιλώντας στο “Τούνελ” κα στην Αγγελική Νικολούλη εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της για τη συμβολή της εκπομπής στο να βρεθεί η Δήμητρα.

Η 29χρονη είχε χαθεί από τον περασμένο Μάρτιο και υπήρχαν σοβαροί φόβοι για τη ζωή της λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει.

Το ιστορικό της εξαφάνισής της Δήμητρας Ζιβανού και οι αγωνιώδεις προσπάθειες να βρεθεί

Την Δήμητρα Ζιβανού 29 χρόνων, την είχε δει στην πλατεία Αττικής, κοντά στο μετρό, μία φίλη της που έπαιζε μουσική στην περιοχή. Η κοπέλα δεν γνώριζε τότε ότι η Δήμητρα ήταν αγνοούμενη και όταν την είχε δει την μητέρα της να την αναζητά, επικοινώνησε με το «Τούνελ».

«Την είδα πριν τέσσερις μέρες. Μιλήσαμε, ήταν καλά στην υγεία της, αλλά της είχαν κλέψει τα προσωπικά της αντικείμενα. Επειδή την είδα να κρυώνει, της έδωσα το μπουφάν που φορούσα», είχε πει τότε.

Στην εκπομπή είχαν φθάσει κι άλλες πληροφορίες από άτομα που γνώριζαν τη Δήμητρα και την είχαν δεινα κινείται στο κέντρο της Αθήνας σαν άστεγη.

Η νεαρή μητέρα που αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, είχε χαθεί την περίοδο της πρώτης καραντίνας.

Η μητέρα της, είχε μιλήσει σε δημοσιογράφο του «Τούνελ», για τις ώρες αγωνίας που είχαν περάσει η ίδια και οι εγγονές της, από τότε που χάθηκε.

«Είναι πολύ κοινωνικό άτομο. Αποκλείω το ενδεχόμενο να έφυγε μόνη της. Κάτι άλλο έχει συμβεί, που δεν μπορώ να σκεφτώ. Έχει δύο ανήλικες, πανέμορφες κόρες. Αγνοείται από τα τέλη Μαρτίου, την περίοδο του πρώτου lockdown. Δεν υπάρχει καμία εξήγηση. Δεν ξέρω τι συνέβη», είχε αναφέρει εμφανώς συγκινημένη η κυρία Κωνσταντίνα.

Τότε, σε όλη τη διάρκεια της εκπομπής περίμενε ένα τηλεφώνημα από τη Δήμητρα, για να βεβαιωθεί ότι είναι καλά. Της είχε απευθύνει έκκληση να επικοινωνήσει μαζί της και με τα παιδιά της που την αναζητούσαν.

«Τα παιδιά ρωτούν και ζητούν να μάθουν για τη μητέρα τους. Δεν έχω κανέναν άλλο στη ζωή, μόνο εκείνη. Έχω ήδη χάσει μία κόρη και τον σύζυγό μου, δε θέλω να χάσω και το άλλο μου παιδί», είχε πει τότε με δάκρυα στα μάτια η μητέρα της τότε αγνοούμενης.

Όμως χθές όλα πήραν αίσιο τέλος

ΠΗΓΗ: anikolouli.gr