Survivor spoiler (30/12): Ποιος κερδίζει σήμερα τον αγώνα επάθλου

 
Survivor spoiler (30/12): Ποιος κερδίζει σήμερα τον αγώνα επάθλου

Ενημερώθηκε: 30/12/20 - 16:15

Survivor spoiler (30/12): Σήμερα στο Survivor 2021 θα δούμε ένα ακόμη αγώνισμα επάθλου, ενώ θα μάθουμε και τον πρώτο παίκτη που θα μπει στο αεροπλάνο της επιστροφής για την Ελλάδα.

αγώνας ασυλίας

Συμβούλιο του νησιού

Πάμε να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Στο επεισόδιο της Τρίτης παρακολουθήσαμε τον δεύτερο . Όπως σας είχαμε πληροφορήσει με διαρροές (spoiler) οι μαχητές ήταν αρκετά καλύτεροι αγωνιστικά και κατάφεραν να κερδίσουν για τρίτη σερί φορά την ομάδα των Διασήμων. Οι «κόκκινοι» λοιπόν που είχαν κάνει ήδη την πρώτη ψηφοφορία και είχαν βγάλει δυο παίκτες υποψήφιους, ξαναπήγαν στο προκειμένου να βγάλουν προτείνουν ένα ακόμη για αποχώρηση. Στην ψηφοφορία σημειώθηκε για ακόμη μια φορά ισοψηφία με αποτέλεσμα ο Μιχάλης Αρναούτης και η Άννα Μαρία Βέλλη να προστεθούν στη λίστα των υποψηφίων, μαζί με τον Τριαντάφυλλο και τον Γιώργο Κοψιδά. Σήμερα το βράδυ ο δημοφιλέστερος παίκτης-παίκτρια θα επιλέξει έναν ακόμα συμπαίκτη του για να κλείσει η ομάδα των υποψηφίων για αποχώρηση από το Survivor και εν συνεχεία ο Γιώργος Λιανός να ανακοινώσει την ετυμηγορία του τηλεοπτικού κοινού. Σύμφωνα μεδιαρροές (spoiler) η δημοφιλέστερη παίκτρια γι αυτή την εβδομάδα θα είναι πιθανότατα η Κάτια Ταραμπάνκο.

Μαχητές

Μαχητές

Survivor

Σήμερα επίσης το αγώνισμα του επάθλου παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον. Οι θέλουν να εκμεταλλευτούν την αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκονται και να πάρουν μια ακόμη νίκη ρίχνοντας για τα καλά τους αντιπάλους τους στα σχοινιά. Από την άλλη οι Διάσημοι ψάχνουν την παρθενική τους νίκη που θα τους ανεβάσει ψυχολογικά, ενώ το έπαθλο που ενδεχομένως να κερδίσουν θα τους δώσει δύναμη να αντιμετωπίσουν τις αντίξοες συνθήκες διαβίωσης. Ακόμη σίγουρη (διαρροή) spoiler δεν υπάρχει. Αυτό που μπορούμε να σας πούμε είναι ότι οι είναι ξανά φαβορί για τη νίκη, χωρίς όμως να αποκλείεται η πρώτη αντίδραση από τους Διάσημους του . Το μόνο σίγουρο είναι πως το αγώνισμα θα είναι γεμάτο πάθος και εντάσεις. Αργότερα θα επανέλθουμε με σίγουρες διαρροές (spoiler) τόσο για τον παίκτη που θα αποχωρίσει από το παιχνίδι, όσο και για τον νικητή του αγωνίσματος επάθλου.

View this post on Instagram

A post shared by Survivor Greece (@survivorgreece)