ΟΦΗ-ΠΑΟΚ 0-3: Επιβλητικό πέρασμα (ΒΙΝΤΕΟ)

 
ΟΦΗ-ΠΑΟΚ 0-3: Επιβλητικό πέρασμα (ΒΙΝΤΕΟ)

Ενημερώθηκε: 17/01/21 - 20:36

«Ξεκλείδωσε» ΟΦΗ και… νίκη στο Ηράκλειο ο ΠΑΟΚ με Μουργκ! Ο Αυστριακός επιθετικός μέσος του «Δικεφάλου» με εξαιρετικές ασίστ στα δύο πρώτα γκολ, οδήγησε τους Θεσσαλονικείς σε άνετη επί των Κρητικών με 3-0, που έπαιζαν με 10 παίκτες από το 26’ λόγω αποβολής του, Βάτερμαν.

Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία τα βρήκε… μπαστούνια στο πρώτο ημίχρονο, αφού ο Κρμέντσικ δεν μπορούσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα στις πολλές ευκαιρίες που ήταν πρωταγωνιστής, αλλά με το… καλημέρα του δευτέρου ημιχρόνου, η νίκη «κλείδωσε».

Τζόλης (48’) και Βαρέλα (53’) με γκολ από ασίστ του Μουργκ διαμόρφωσαν πολύ γρήγορα το 2-0, ενώ και ο Τσέχος φορ βρήκε τελικά τον δρόμο προς τα δίχτυα, όταν στο 67’ πήρε την ασίστ του Τζόλη, εκμεταλλευόμενος και την κακή αντίδραση (από τις πολλές) του Σελίμοβιτς.

Με αυτό το τρίποντο, ο ΠΑΟΚ ανέβηκε στους 35, ενώ ο ΟΦΗ παραμένει στους 19 και εκτός play-off.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Βάτερμαν – Ουές, Βούρος (77’ Σολίς), Σελίμοβιτς, Λυμπεράκης (30’ Σωτηρίου), Κοροβέσης (78’ Σουρνάκης) – Βαφέας, Στάικος, Νέιρα – Στάρτζεον (68’ Γρίβας), Σαρδινέρο (68’ Γιαννούλης)

Στον πάγκο: Σωτηρίου, Διαμαντής, Μπαλογιάννης, Τσιλιανίδης, Γκαργκαλατζίδης

ΠΑΟΚ (Πάμπλο Γκαρσία): Ζίβκοβιτς – Βιεϊρίνια (77’ Ροντρίγκο), Βαρέλα, Κρέσπο, Περέιρα – Τσιγγάρας, Σβαμπ (77’ Ντόουγκλας Αουγκούστο) – Τζόλης, Ουάρντα (83’ Κωνσταντέλιας), Μουργκ (69’ Λάμπρου) – Κρμέντσικ (76’ Σφιντέρσκι)

Στον πάγκο: Πασχαλάκης, Μιχαηλίδης, Νινούα, Λύρατζης