Διαρροές survivor spoiler (18/01): Αυτές είναι οι νέες ομάδες

 
Διαρροές survivor spoiler (18/01): Αυτές είναι οι νέες ομάδες

Ενημερώθηκε: 18/01/21 - 16:16

Διαρροές survivor spoiler (18/01): Σήμερα το βράδυ στο reality επιβίωσης Διάσημοι και Μαχητές θα αποτελέσουν παρελθόν, αφού θα σχηματιστούν δυο νέες ομάδες.

Ο Γιώργος Κοψιδάς και ο Τζέιμς Καφετζής είναι οι πιο δυνατοί παίκτες του Survivor μέχρι τώρα και αυτοί κλήθηκαν να επιλέξουν ποιοι θα τους ακολουθήσουν στις παραλίες για το παιχνίδι που ξεκινάει από την αρχή. Επί της διαδικασίας Κοψιδάς και Καφετζής θα είναι αναγκασμένοι σε κάθε της επιλογή να συμπεριλάβουν έναν συμπάικτης τους και έναν παίκτη της αντίπαλης ομάδας.

Πάμε να δούμε λοιπόν σύμφωνα με διαρροές (spoiler) ποιοι θα αποτελέσουν τους «μπλε» και τους «κόκκινους»:

Ομάδα Κοψιδά:

Γιώργος Κοψιδάς, Τριαντάφυλλος, Ελίζαπεθ Ελέτσι, Ανθή Σαλαγκούδη, Γιώργος Ασημακόπουλος, Ασημίνα Ιγγλέζου, Σοφία Μαργαρίτη, Περικλής Κονδυλάτος, Κώστας Παπαδόπουλος, Γιώργος Κόρομι

omada1

Ομάδα Καφετζή

Τζέιμς Καφετζής, Ελευθερία Ελευθερίου, Πάνος Καλλίδης, Άννα Μαρία Βέλλη, Χρήστος Σταμούλης, Έλενα Κρεμλίδου Μαριπόζα, Μαριαλέννα Ρουμελιώτη, Νίκος Μπάρτζης, Αλέξης Παππάς

2

Survivor

Σήμερα στο o Ατζούν Ιλιτζαλί θα μιλήσεις στις δυο ομάδες και θα τους τάξει έπαθλα που θα τα ζήλευε, όπως είπε, και ο Γιώργος Λιανός. Επίσης θα παρακολουθήσουμε και το πρώτο αγώνισμα το οποίο θα απαιτεί τόσο δύναμη, όσο και αντοχή, ενώ θα ακολουθήσει και νέο συμβούλιο του νησιού στο οποίο οι παίκτες θα μιλήσουν για τη νέα πραγματικότητα στον Άγιο Δομίνικο. Μείνετε συντονισμένοι γιατί θα επανέλθουμε με τις διαρροές (spoiler) για το σημερινό αγώνισμα.