Καιρός - Ηλεία: Υπερχείλισε ο ποταμός - Πνίγηκαν στη λάσπη

 
Καιρός - Ηλεία: Υπερχείλισε ο ποταμός - Πνίγηκαν στη λάσπη

Ενημερώθηκε: 07/09/16 - 11:01

Αρκετές ζημιές έχουν καταγραφεί, σε όλη την Ηλεία, από την επέλαση της κακοκαιρίας που έχει χτυπήσει το νομό, από τα ξημερώματα της Τρίτης.

Το σημαντικότερο πρόβλημα η υπερχείλιση του ποταμού Ιάρδανου στην περιοχή του Βουνάργου. Το ποτάμι «έσπασε» και έπνιξε μια μεγάλη περιοχή στη λάσπη.

Οι κάτοικοι αγανακτισμένοι ξέσπασαν όταν είδαν να οι περιουσίες τους να καλύπτονται τα νερά της βροχής μα κυρίως από τη λάσπη που παρέσυραν.

Στην περιοχή του χωριού Πράσινο καταγράφηκαν και οι περισσότερες ζημιές.

Οι ισχυροί άνεμοι που έπνεαν σε όλη την Ηλεία, είχαν αποτέλεσμα, σε αρκετές περιοχές να ξεριζωθούν δέντρα, καθώς και να δημιουργηθούν υλικές ζημιές, σε μάντρες και σκεπές κατοικιών. Πολλά προβλήματα δημιουργήθηκαν επίσης στην κυκλοφορία των οχημάτων, καθώς δρόμοι ήταν πλημμυρισμένοι. Να σημειωθεί επίσης ότι στον Πύργο συνεργεία της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της Πολιτικής Προστασίας είχαν δεχθεί πάρα πολλές κλήσεις για απάντληση υδάτων σε διάφορα σημεία της πόλης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Καιρός: Πνίγεται η Καλαμάτα - Τρεις νεκροί και μία αγνοούμενη (Φωτό - Βίντεο)

Καιρός: Αγνοείται γυναίκα στη Ν. Μηχανιώνα – Απεγκλωβίστηκαν 24 οδηγοί στην Αγία Τριάδα!

UNICEF: Σχεδόν 50 εκατομμύρια παιδιά «ξεριζώθηκαν» σε όλο τον κόσμο εξαιτίας πολέμων, φτώχειας και συγκρούσεων συμμοριών

ΚΑΙΡΟΣ 7/9/2016: Συνεχίζεται και σήμερα η κακοκαιρία