Survivor spoiler (31/01): Ποιοι είναι οι νέοι παίκτες που μπαίνουν σήμερα στο παιχνίδι

 
Survivor spoiler (31/01): Ποιοι είναι οι νέοι παίκτες που μπαίνουν σήμερα στο παιχνίδι

Ενημερώθηκε: 31/01/21 - 10:05

Survivor spoiler (31/01): Μεγάλες είναι οι αλλαγές που έρχονται στις ομάδες του Survivor με τον Τούρκο παραγωγό να προσθέτει συνέχεια νέους παίκτες.

Survivor 2021

Σήμερα το βράδυ σύμφωνα με διαρροές (spoiler) μπαίνουν δυο νέοι παίκτες στο reality επιβίωσης. Πιο συγκεκριμένα στον χώρο πριν το αγώνισμα επάθλου ο Γιώργος Λιανός θα παρουσιάσει τον Ηλία Μπόγδανο και τον Παύλο Γαλακτερό που βρίσκονται εδώ και μέρες στον Άγιο Δομίνικο περιμένοντας να μπουν στο .

Survivor

Διαρροές (spoiler) αναφέρουν ότι ο τραγουδιστής, Ηλίας Μπόγδανος, θα γίνει μέλος της κόκκινης ομάδας και ο γιος του Νάσου Γαλακτερού της μπλε. Αυτές οι αλλαγές θα επηρεάσουν αρκετά τις ομάδες του, αλλά όχι τόσο όσο θα τροποποιήσει τις δυναμικές το επόμενο «κύμα» παικτών που θα εισβάλει. Πληροφορίες, θέλουν την παραγωγή να βάζει έναν παίκτη στο reality που δύσκολα μπορεί να χάσει από τους ήδη υπάρχοντες. Αν λοιπόν αυτός μπει και στην κόκκινη ομάδα, που είναι και πολύ πιθανό, καταλαβαίνετε τις έχει να συμβεί.

Την ίδια ώρα οι φήμες θέλουν τον Ατζούν Ιλιτζαλί να έχει αναλάβει ο ίδιος τις διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιονίκη Ιωάννη Μελισσανίδη, για να γίνει μέλος μιας εκ των δυο ομάδων.

 

Διαρροές survivor (spoiler): Ποιοι κερδίζουν σήμερα (31/01) τον αγώνα επάθλου

Διαβάστε: