ΔΕΘ: Σε εξέλιξη οι πορείες των συνδικάτων-Χιλιάδες εργαζόμενοι στους δρόμους της Θεσσαλονίκης

 
ΔΕΘ: Σε εξέλιξη οι πορείες των συνδικάτων-Χιλιάδες εργαζόμενοι στους δρόμους της Θεσσαλονίκης

Πηγή Φωτογραφίας: eurokinissi

Ενημερώθηκε: 10/09/16 - 20:29

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα η συγκέντρωση που διοργανώνουν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης η ΓΣΕΕ, η ΑΔΕΔΥ, το ΕΚΘ και η ΕΔΟΘ. Λίγα μέτρα παρακάτω, η Λαϊκή Ενότητα πραγματοποιεί τη δική της συγκέντρωση με τον πρόεδρό της, Παναγιώτη Λαφαζάνη, να βρίσκεται επίσης εκεί. Στους δρόμους περίπου 16.000-17.000 εργαζόμενοι,

Κλειστή είναι η Εγνατία και στα δύο ρεύματά της. Μέλη του ΠΑΜΕ, επίσης, έχουν συγκεντρωθεί στην πλατεία Αριστοτέλους. Ο γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, απηύθυνε κάλεσμα συμπόρευσης και κάλεσε τον λαό σε ξεσηκωμό, χωρίς συμβιβασμούς, ενάντια στη φτώχεια και τη μιζέρια.

Η πορεία θα κατευθυνθεί, μέσω της λεωφόρου Νίκης, στην Νικολάου Γερμανού και θα καταλήξει στην πλατεία της ΧΑΝΘ, μπροστά από τους χώρους της ΔΕΘ.

Σε εξέλιξη βρίσκεται και η πορεία των αντιεξουσιαστών, η οποία είχε ως αφετηρία το μνημείο της Καμάρας. Σύμφωνα με την Αστυνομία, συμμετέχουν περίπου 200 αντιεξουσιαστές, περίπου 600 αριστεριστές και 100 πρόσφυγες.

Οι διαδηλωτές κινούνται με μέτωπο προς δυτικά και μέσω των οδών Αγ. Σοφίας και Τσιμισκή θα κατευθυνθούν προς τη νότια πύλη της ΔΕΘ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ: ΔΕΘ: Σε εξέλιξη η συγκέντρωση του ΠΑΜΕ και όλες οι υπόλοιπες προσυγκεντρώσεις (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)