MasterChef spoiler (23/3): Ποιος κερδίζει το τεστ δημιουργικότητας – Ποιοι θα είναι υποψήφιοι

 
MasterChef spoiler (23/3):  Ποιος κερδίζει το τεστ δημιουργικότητας – Ποιοι θα είναι υποψήφιοι

Ενημερώθηκε: 23/03/21 - 16:17

MasterChef spoiler (23/3): Σήμερα το βράδυ στο reality μαγειρικής η αγωνία κορυφώνεται.

MasterChef

Οι Σωτήρης Κοντιζάς, Λεωνίδας Κουτσόπουλος και Πάνος Ιωαννίδης θα ανακοινώσουν ποιος παίκτης είναι ο νικητής του τεστ δημιουργικότητας στα χέρια του οποίου θα καταλήξει η κάρτα ασυλίας που είναι και διαθέσιμη. Στο επεισόδιο της Δευτέρας είδαμε τη δοκιμασία του Mystery Box την οποία κατάφερε να κερδίσει ο Ιωάννης και να πάρει τα πλεονεκτήματα. Ένα από αυτά ήταν να δυσκολέψει δυο συμπαίκτες του δίνοντας τους λιγότερο χρόνο στην αποθήκη τροφίμων. Αυτές ήταν η Μαρίνα και η Κωνσταντίνα με τις οποίες δεν διατηρεί και τις καλύτερες σχέσεις μέσα στο σπίτι του .

Επίσης ο Ιωάννης είχε το δικαίωμα να μην μαγειρέψει στο τεστ δημιουργικότητας, κάτι που αρνήθηκε δίνοντας το πλεονέκτημα και την ασυλία στη Μαρία η οποία ανέβηκε στον εξώστη. Εν συνεχεία οι παίκτες μαγείρεψαν και σήμερα θα ανακοινωθούν οι αξιολογήσεις των κριτών. Οι τρεις παίκτες με τις χειρότερες προσπάθειες θα είναι και οι υποψήφιοι προς αποχώρηση που θα μαγειρέψουν για την παραμονή στο παιχνίδι.

MasterChef

MasterChef

Στο τρέιλερ για το σημερινό επεισόδιο του βλέπουμε ότι οι υποψήφιοι για αποχώρηση θα κληθούν να μαγειρέψουν ένα γλυκό. Αυτός με την χειρότερη προσπάθεια θα αφήσει την ποδιά του και θα αποχωρήσει από το παιχνίδι. Διαρροές (spoiler) αναφέρουν ότι σήμερα θα γίνει η μεγάλη έκπληξη με ένα από τα φαβορί για τον τίτλο του να βγαίνει νωρίς-νωρίς εκτός της μάχης της διεκδίκησης του επάθλου και του τίτλου. Αν προκύψουν νέες διαρροές (spoiler) θα σας τις μεταφέρουμε άμεσα.

View this post on Instagram

A post shared by MasterChef GR (@masterchefgr)