Survivor spoiler (24/3): Αυτός ο παίκτης αποχωρεί σήμερα - Αυτοί κερδίζουν το έπαθλο

 
Survivor spoiler (24/3): Αυτός ο παίκτης αποχωρεί σήμερα - Αυτοί κερδίζουν το έπαθλο

Ενημερώθηκε: 24/03/21 - 14:55

Survivor spoiler (24/3): Σήμερα το βράδυ η αγωνία κορυφώνεται στο reality επιβίωσης αφού θα μάθουμε ποιος αποχωρεί από το παιχνίδι.

Ο δυο ασυλίες κατέληξαν στα χέρια της κόκκινης ομάδας στέλνοντας τους κόκκινους για δυο σερί ψηφοφορίες στο συμβούλιο του νησιού. Από την πρώτη βγήκε υποψήφια η Άννα Μαρία Βέλλη και από την δεύτερη ο Τζέιμς Καφετζής, ενώ ο Νίκος Μπάρτζης που είχε κερδίσει την ατομική ασυλία έδωσε ως τρίτη υποψήφια για αποχώρηση από το Survivor την Χριστίνα Κεφαλά. Την υποψηφιότητα της Χριστίνας ακολούθησε μεγάλη ένταση, καθώς η παίκτρια της μπλε ομάδας, στο άκουσμα της απόφασης του Νίκου Μπάρτζη ξέσπασε σε κλάματα, ενώ άρχισε να φωνάζει «ντροπή σας» χειροκροτούμενη τόσο από συμπαίκτες όσο και από αντιπάλους. Η παίκτρια της μπλε ομάδας κατηγόρησε τον Νίκο Μπάρτζη ότι χρησιμοποίησε τον τραυματισμό της για να την βγάλει υποψήφια, ενώ τον κατηγόρησε λέγοντας ότι ο τραυματισμός της οφείλεται σε δική του αμέλεια.

Survivor 2021

Σήμερα το βράδυ λοιπόν ο Γιώργος Λιανός θα ανακοινώσει τα αποτελέσματα της τηλεφωνικής ψηφοφορίας που θα εκπλήξουν κάποιους. Οι αρχικές διαρροές (spoiler) ανέφεραν ότι αυτή που αποχωρεί από το είναι η Χριστίνα, όμως έγινε η μεγάλη ανατροπή. Νεότερες διαρροές (spoiler) «μιλούν» για αποχώρηση της Άννας Μαρίας Βέλλη, κάτι που θα πέσει ως κεραυνός στην υποομάδα του Τζέιμς Καφετζή που αποδυναμώνεται περαιτέρω λίγο πριν την ένωση. Η αποχώρηση θα φέρει αλυσιδωτές αντιδράσεις, αφού ο Αλέξης Παππάς, ο οποίος κινεί τα νήματα στην πλειοψηφία των παικτών, θα νιώσει για ακόμη μια φορά δικαιωμένος από την απόφαση του τηλεοπτικού κοινού.

 αγώνα επάθλου

Survivor

Εκτός από την αποχώρηση στο σημερινό επεισόδιο θα δούμε και το αγώνισμα επάθλου, με τους νικητές να επικοινωνούν με τον έξω κόσμο. Σύμφωνα με το τρέιλερ οι Σάκης Κατσούλης, Αλέξης Παππάς, Ελευθερία Ελευθερίου, Μαριαλένα Ρουμελιώτη και Χριστίνα Κεφαλά αρνούνται να αγωνιστούν στο σημερινό αγώνισμα, αντιδρώντας στην υποψηφιότητα της Χριστίνας, κάτι που σημαίνει ότι εναντίον της κόκκινης ομάδας θα αγωνιστούν μόνοι οι Τζέιμς Καφετζής, Νίκος Μπάρτζης και Άννα Μαρία Βέλλη. Φυσικά η αποχή από τον δεν θα μείνει ατιμώρητη από την παραγωγή, αφού σε περίπτωση νίκης στο σημερινό αγώνισμα επικοινωνίας του όσοι δεν αγωνιστούν δεν θα φάνε. Διαρροές (spoiler) λοιπόν αναφέρουν ότι μετά από έναν συγκλονιστικό αγώνα οι Τζέιμς Καφετζής, Νίκος Μπάρτζης και Άννα Μαρία Βέλλη θα καταφέρουν να πάρουν τη νίκη. Αν ανατραπούν οι μέχρι τώρα διαρροές (spoiler) θα επανέλθουμε.