Παναθηναϊκός: Μια ανάσα από Κώτσιρα

 
Παναθηναϊκός: Μια ανάσα από Κώτσιρα

Ενημερώθηκε: 15/06/21 - 23:34

Πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της πρώτης του μεταγραφής του φετινού καλοκαιριού είναι ο Παναθηναϊκός, καθώς οι «πράσινοι» είναι σε συζητήσεις με τον Αστέρα Τρίπολης για την απόκτηση του Γιάννη Κώτσιρα.

Ο 28χρονος δεξιός μπακ-χαφ έχει ακόμα έναν χρόνο συμβόλαιο με την ομάδα της Αρκαδίας και ο Παναθηναϊκός είναι πολύ κοντά στο να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του Αστέρα, προσθέτοντας με αυτόν τον τρόπο στο ρόστερ του έναν Έλληνα παίκτη που έχει μια σταθερά ανοδική πορεία όλα αυτά τα χρόνια στη Super League.

Για τον παίκτη έχει δώσει τη θετική του άποψη και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς που φυσικά τον γνωρίζει κι αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά τις επόμενες μέρες, ο άσος της ομάδας της Τρίπολης θα έρθει στην Αθήνα για τις υπογραφές και το νέο του συμβόλαιο.

Με αυτή την προσθήκη, εφόσον ολοκληρωθεί, ο Παναθηναϊκός θα έχει στο δεξί άκρο της άμυνάς του τον Σάντσες και τον Κώτσιρα, αλλά το μέλλον του Αργεντινού, όσο και του Μολό παραμένουν με ερωτηματικά. Ο Γιάννης Κώτσιρας έχει 135 συμμετοχές με τον Αστέρα Τρίπολης, καταγράφοντας τρία γκολ και 13 ασίστ.