Σουηδία-Σλοβακία: Κυνηγώντας την υπέρβαση

 
Σουηδία-Σλοβακία: Κυνηγώντας την υπέρβαση

Ενημερώθηκε: 18/06/21 - 11:04

Ποιος να το περίμενε, βλέποντας το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής του 5ου ομίλου του Euro 2020, ότι οι Σλοβακία και Σουηδία θα συγκρουστούν στο πλαίσιο της 2ης «στροφής», ούσες στις δύο πρώτες θέσεις του γκρουπ.

Την Παρασκευή (18/6, 16:00), λοιπόν, η Σουηδία κοντράρεται με τη Σλοβακία ως τυπικά γηπεδούχος στο «Σεντ Πέτερσμπουργκ Στέιντιουμ» της Αγίας Πετρούπολης (ΑNT1, thepressroom.gr).

Στα αγωνιστικά νέα το ενδιαφέρον μεταφέρεται στο στρατόπεδο των Σλοβάκων, όπου υπήρξε διπλό κρούσμα κορονοϊού. Συγκεκριμένα, την Πέμπτη (17/6) ο Βάβρο και ακόμα ένα μέλος της αποστολής βρέθηκαν θετικοί. Επίσης, κόντρα στη Σουηδία δίνονται αμφίβολοι και οι Πέκαρικ και Ντούντα, ενώ θα χάσει δεύτερο συνεχόμενο αγώνα ο Σρανζ.

Αντίθετα, για τους Σκανδιναβούς οι Κουλουσέφσκι και Σβάνμπεργκ ξεπέρασαν την περιπέτειά τους με την Covid-19 και μένει να φανεί το εάν είναι έτοιμοι να συνδράμουν τις προσπάθειες των συμπαικτών τους. Κάτι που δεν είναι βέβαιο ούτε για τον Λούστιγκ, ο οποίος αποχώρησε ως τραυματίας στο ματς με την Ισπανία.