Ο Δάσκαλος: Η υπόθεση της νέας σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη

 
Ο Δάσκαλος: Η υπόθεση της νέας σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη

Ενημερώθηκε: 19/06/21 - 10:26

Η νέα τηλεοπτική σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στο MEGA, θα φέρει τον τίτλο «Ο Δάσκαλος».

Youfly

Όπως αναφέρει το οι ηθοποιοί που βρίσκονται δεδομένα στο dream team καστ της σειράς «Ο Δάσκαλος», είναι οι Μαρία Καβογιάννη, Στεφανία Γουλιώτη, Χαρούλα Αλεξίου, Αντίνοος Αλμπάνης, Φάνης Μουρατίδης και Κλέλια Ανδριολάτου. Φυσικά, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης έχει κρατήσει έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους για τον εαυτό του! Τα γυρίσματα λαμβάνουν χώρα στους πανέμορφους Παξούς, αλλά και την Κέρκυρα, ενώ αρκετά από αυτά γίνονται σε σχολικό χώρο. Το κόστος παραγωγής είναι αρκετά υψηλό, και το αποτέλεσμα αναμένεται ιδιαίτερα ελκυστικό για το τηλεοπτικό κοινό.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πηγές, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης θα υποδυθεί έναν άνδρα, ο οποίος είναι παντρεμένος, και εργάζεται ως δάσκαλος σε σχολείο των Επτανήσων. Τον ρόλο της γυναίκας του θα υποδυθεί η Στεφανία Γουλιώτη. Το πιο σημαντικό στοιχείο της υπόθεσης έρχεται τώρα, καθώς ο δάσκαλος αυτός γοητεύεται από μαθήτρια του της 3ης Λυκείου, βάζοντας φωτιά στη ζωή του… Την μαθήτρια θα υποδυθεί η Κλέλια Ανδριολάτου. Στο ίδιο σχολείο, επίσης ως δασκάλα, θα βρίσκεται και η Μαρία Καβογιάννη.

Από εκεί και πέρα, θα υπάρξουν αρκετοί ρόλοι κλειδιά στην υπόθεση, τους οποίους θα μοιραστούν η Χαρούλα Αλεξίου, ο Αντίνοος Αλμπάνης και ο Φάνης Μουρατίδης, που θα σχετίζονται άμεσα είτε με τους δυο δασκάλους, είτε με την γυναίκα του δασκάλου, είτε φυσικά με την μαθήτρια της τελευταίας τάξης του Λυκείου.