LIVE: Γερμανια-Ουγγαρία 2-2 (ΤΕΛΙΚΟ)

 
LIVE: Γερμανια-Ουγγαρία (22:00)

Ενημερώθηκε: 23/06/21 - 23:57

Η Γερμανία παίζει τον δικό της «τελικό» με αντίπαλο την Ουγγαρία. Τελικά το γήπεδο του Μονάχου δεν φωταγωγείται στα χρώματα του ουράνιου τόξου (θα κυματίζουν ωστόσο 11.000 σημαίες) για υποστήριξη προς τη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα, καθώς δεν ελήφθη η σχετική άδεια από την UEFA.

O Μάνουελ Νόιερ θα φορά όμως το περιβραχιόνιο, καθώς η ευρωπαϊκή ομοσπονδία πήρε (μετά τη γενική κατακραυγή) πίσω την έρευνα που διέταξε. Στο αγωνιστικό σκέλος η Μάνσαφτ, αν και αρκεί ο βαθμός για πρόκριση μέσω οποιασδήποτε θέσης, θέλει τη νίκη για να ξεμπερδεύει.

Αν συμβεί αυτό και η Γαλλία δεν νικήσει την Πορτογαλία τερματίζει πρώτη, στο αντίθετο σενάριο δεύτερη (σε ήττα κοιτάζει όχι μόνο τη διαφορά των γκολ, αλλά και το άλλο ματς). Κόντρα στη Γαλλία ήταν κακή, αλλά με τους Πορτογάλους οι παίκτες του Λεβ πετούσαν «φωτιές».

Ο Γερμανός ομοσπονδιακός θα περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή τον Τόμας Μίλερ, ο οποίος την Τρίτη ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Απέναντι η πολύ σκληροτράχηλη Ουγγαρία, η οποία κέρδισε τις εντυπώσεις με τη μαχητικότητα και την αυταπάρνηση των παικτών της στα ματς που έδωσε στην κατάμεστη Βουδαπέστη.

Θέλει ένα θαύμα για την πρόκριση... δηλαδή νίκη επί των Πάντσερ και ήττα ή ισοπαλία της Πορτογαλίας για δεύτερη και καλύτερη τρίτη θέση αντίστοιχα.