Οι προβλέψεις των ζωδίων για το Σαββατοκύριακο 17-18 Σεπτεμβρίου

 
Οι προβλέψεις των ζωδίων για το Σαββατοκύριακο 17-18 Σεπτεμβρίου

Ενημερώθηκε: 17/09/16 - 00:01

ΚΡΙΟΣ
Tα θέματα που θα προκύψουν θα είναι πολλά και ίσως έχουν τον απόηχο της έκλειψης. Από το απόγευμα της Κυριακής θα αρχίσουν κάποια πράγματα να λειτουργούν με μεγαλύτερη ασφάλεια. Η προσωπική σας ζωή, αν και έχει περάσει από διάφορα σκαμπανεβάσματα, πολύ σύντομα να περιμένετε εξελίξεις.

ΤΑΥΡΟΣ
Η ανάγκη σας είναι να βγείτε από τον περιορισμό που κρατούσατε αυτές τις μέρες τον εαυτό σας και να ζήσετε λίγο έντονα. Δεν θέλετε το καλύτερο, θέλετε όμως να νοιώσετε ότι αυτό που υπάρχει στην ζωή σας είναι για σας. Στα οικονομικά θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί.

ΔΊΔΥΜΟΙ
Μπορεί οι τελευταίες μέρες να σας κούρασαν πραγματικά, ώμος ζητήστε από τον εαυτό σας και τους άλλους λίγη ανεμελιά και διασκέδαση. Είναι το καλύτερο φάρμακο που θα μπορούσατε να δώσετε στον εαυτό σας για να ανέβει η ψυχολογία σας. Από το βράδυ της Κυριακής θα νοιώσετε μια συναισθηματική γαλήνη.

ΚΑΡΚΊΝΟΣ
Βρίσκεστε σε μία περίοδο αναπροσαρμογής σε πολλούς τομείς. Ανανεώστε λοιπόν τις σκέψεις σας και μαζί την ψυχολογία σας κάνοντας κάτι όμορφο για τον εαυτό σας. Μια συνάντηση με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο, μία έξοδο με φίλους, είναι πολύ πιθανόν ότι σας χρειάζεται αυτή την στιγμή.

ΛΕΩΝ
Μην ξεχνάτε ότι με την προσπάθεια και την επιμονή που σας διακρίνει, θα μπορέσετε να υπερνικήσετε τα εμπόδια που υπάρχουν. Στα επαγγελματικά παρουσιάζεται μια καλή προοπτική που θα πρέπει να την φροντίσετε με τον σωστότερο τρόπο. Συναισθηματικά θα πρέπει να ξεχάσετε τις παράνομες ενέργειες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αν και αυτές οι μέρες ήταν πολύ κουραστικές, υπάρχει κάτι που θα πρέπει να δώσετε βάση ώστε να ανακάμψετε. Μην ξεχνάτε ότι έχετε δώσει πολύ από τον προσωπικό σας χρόνο για να φροντίσετε τους δικούς σας ανθρώπους. Τώρα ήρθε η σειρά της ανταπόδοσης και της προσφοράς των άλλων προς εσάς.

ΖΥΓΟΣ
Ο χρόνος θα δουλέψει με το μέρος σας και θα μπορέσετε να ανακάμψετε ιδίως στα οικονομικά. Μία συνάντηση, ένα μήνυμα που δεν λέει να έρθει, θα σας εκνευρίσει. Πολύ πιθανόν να πάρετε μία γεύση απογοήτευσης μέσα σε αυτό το διήμερο, όπου θα αφορά την προσωπική σας ζωή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Πραγματικά η περίοδος αυτή σας έχει τεντώσει τα νεύρα και σας κάνει να ενεργείτε με σπασμωδικές κινήσεις. Μην πάρετε καμία απόφαση τώρα, ιδίως για θέματα οικονομικά και συναισθηματικά. Αφήστε λίγο να καταλαγιάσουν οι καταστάσεις και να δείτε με πιο πειθαρχία τις κινήσεις που θα πρέπει να κάνετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Όλα τα δύσκολα έχουν αρχίσει να λιγοστεύουν. Μιλήστε, διασκεδάστε και βρεθείτε με ανθρώπους καρδιάς. Φέρτε κοντά σας ανθρώπους που σας χωρίζουν άδικες παρεξηγήσεις. Όσοι βρίσκεστε σε δύσκολες προσωπικές καταστάσεις, δώστε μια πίστωση χρόνου στον-την σύντροφο, ώστε να μπορέσετε ήρεμα να σκεφτείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ένα ευνοϊκό Σαββατοκύριακο όσον αφορά την προσωπική σας ζωή. Πολύ πιθανόν να προγραμματίσετε κάποια μετακίνηση που θα ζήσετε όμορφες στιγμές με την οικογένεια σας. Επαγγελματικά εκτονώνονται οι εντάσεις και πολύ πιθανόν να βρεθούν οι λύσεις. Είναι μια πολύ δημιουργική η περίοδος αυτή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μπορεί οι μέρες αυτές να μην ήταν και οι πιο εύκολες, ώμος αυτό το διήμερο θα μπορέσετε να βρεθείτε με αγαπημένα σας πρόσωπα και να περάσετε όμορφες και ξέγνοιαστες στιγμές. Η επικοινωνία σας με τους άλλους, έχει μία αποτελεσματικότητα σε ότι θα χρειαστεί να μοιραστείτε.

ΙΧΘΥΕΣ
Μπορεί να βιώνετε διάφορα θέματα που σας έχουν κουράσει, όμως θα υπάρξουν άτομα που θα σας φροντίζουν συναισθηματικά. Μία ανατροπή μπορεί να ζήσουν οι περισσότεροι από εσάς, κυρίως σε προσωπικό επίπεδο, που θα έχει μία προέκταση και στα οικονομικά σας.