Ζώδια: Oι αστρολογικές προβλέψεις από 19/7/2021 έως 25/7/2021 - Τι φέρνει η Πανσέληνος του Ιουλίου

 
Ζώδια: Οι αναλυτικές προβλέψεις των ζωδίων για την εβδομάδα από 19/7/2021 έως 25/7/2021 από την αστρολόγο Αλεξάνδρα Καρτά

Ενημερώθηκε: 18/07/21 - 19:32

Zώδια: Αυτή η εβδομάδα αποτελεί μία αισιόδοξη ανάσα από τις έγνοιες, αλλά και την απομάκρυνση μας από τα στενά όρια που μας επιβάλουν οι καταστάσεις.

Έτσι στις 24 Ιουλίου, ο Ήλιος με την Σελήνη βρίσκονται διαμετρικά απέναντι, στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου. Είναι πολύ δύσκολο να περιοριστεί η ελευθερία στον τρόπο σκέψης μας, ενώ η Σελήνη θα χρωματίζεται από τον πλανήτη κυρίαρχο του Υδροχόου, Ουρανό.

Η Αφροδίτη μία μέρα πριν την Πανσέληνο, περνά στο ζώδιο της Παρθένου, όπου ενώ είναι σε ένα ζώδιο της πτώσης της, κρύβει πολλές όμορφες ευκαιρίες, στην συναισθηματική ζωή όλων μας.

Βέβαια τα ζώδια που θα ευνοηθούν περισσότερο σε συναισθηματικό επίπεδο, έως και τις 16 Αυγούστου, είναι τα ζώδια της Γης, (Παρθένος, Ταύρος, Αιγόκερως), όπως επίσης και τα ζώδια του Νερού, (Καρκίνος, Σκορπιός και Ιχθύες).

Αλεξάνδρας Καρτά

Δείτε την αναλυτική πρόβλεψη της αστρολόγου για κάθε ζώδιο:

ΚΡΙΟΣ

Αυτή η εβδομάδα κυριαρχείται από αισιοδοξία και θετικές σκέψεις, κυρίως για εσάς που έχετε γεννηθεί στις πρώτες μέρες του ζωδίου σας. Η δημιουργικότητα σας είναι πολύ έντονη και σίγουρα θα ευνοηθείτε από συναισθηματικές υποθέσεις, αλλά και θα νιώσετε ολοκλήρωση με τα φιλικά και αγαπημένα σας πρόσωπα. Η Πανσέληνος το Σάββατο, θα ανανεώσει την ψυχολογία σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Για σας τους Ταύρους, αυτή η εβδομάδα, αντιπροσωπεύει, την ολοκλήρωση μιας σκέψης σας, που μπορεί να αφορά την οικογένεια σας, αλλά και τον επαγγελματικό σας χώρο. Ίσως μάλιστα θα δεχτείτε μία οικονομική ενίσχυση, που σίγουρα θα την αφιερώσετε στην [προσωπική] σας φροντίδα και ξεκούραση. Προς το τέλος της εβδομάδας, θα έρθετε πιο κοντά, με κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτή η εβδομάδα είναι αρκετά πολυσύνθετη για σας. Θα υπάρξουν οικονομικά θέματα που δεν θα σας είναι εύκολο να διαχειριστείτε σωστά, αλλά και κάποιες συμφωνίες που θα σας δημιουργήσουν άγχος για το επόμενο διάστημα. Φροντίστε να απαλλαγείτε από ότι σας χαλάει την ψυχολογία σας και ανανεωθείτε κάνοντας μικρές ή μεγαλύτερες μετακινήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για σας που έχετε γεννηθεί τις πρώτες μέρες, θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες, τόσο συναισθηματικές, αλλά και οικονομικές. Γενικότερα και στα τρία δεκαήμερα, η Πανσέληνος δείχνει ότι πολλά θέματα που εκκρεμούσαν, έχουν αρχίσει και τακτοποιούνται. Όσον αφορά την νέα θέση της Αφροδίτης, στο ζώδιο της Παρθένου, σας ταρακουνά από την [λήθη] του Χειμώνα και σας κάνει να πετάξετε από πάνω σας τις δυσάρεστες σκέψεις.

ΛΕΩΝ

Από τις 22 του μήνα, το φως του Ήλιου περνά στο δικό σας ζώδιο, ξεκινώντας το όμορφο ταξίδι των γενεθλίων σας. Αυτή η εβδομάδα έχει πολλά να σας πει, κάνοντας ιδίως εσάς που έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο, να γίνετε οι πρωταγωνιστές αυτής της περιόδου. Η Πανσέληνος απέναντι από το δικό σας ζώδιο, στις 24 Ιουλίου, κάνει μία κίνηση [ματ] σε κάθε παρελθοντική κατάσταση, που δεν ανήκει πλέον στην τωρινή σας ζωή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για σας τους Παρθένους, οι μέρες αυτές θα είναι αρκετά αποκαλυπτικές και σίγουρα θα έχετε να κερδίσετε από την εύνοια κάποιων ανθρώπων. Η Αφροδίτη θα περάσει στο δικό σας ζώδιο και θα βρεθεί στην θέση αυτή μέχρι και τις 17 Αυγούστου, βάζοντας πολύ θετικότητα, φροντίδα και ομορφιά στην ζωή σας. Ήρθε η στιγμή να βάλετε σειρά σε συναισθήματα, αλλά και οικονομικά θέματα, που χαρακτηρίζει την προσωπικότητα σας.

ΖΥΓΟΣ

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται αυτή την εβδομάδα, στο ζώδιο του Υδροχόου, σας κάνει να επαναστατήσετε με πολλά πράγματα, που μέχρι χθες βρίσκονταν στην ζωή σας. Ίσως μάλιστα να πάρετε κάποιο μήνυμα, που θα σας προβληματίσει αρκετά και αφορά υποθέσεις που δεν θέλετε να βγουν στην επιφάνεια. Η Αφροδίτη στο ζώδιο της Παρθένου, χαρακτηρίζεται από μία υποτονική περίοδο, που μάλλον θα σας προβληματίσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είστε σε μία περίοδο αναθεωρήσεων, αλλαγών, σκέψεων και γιατί όχι, ωριμότητας. Πάντα κάτι συμβαίνει γύρω σας, που σας κάνει πιο δυνατούς και πιο συνειδητοποιημένους. Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Υδροχόου, είναι αρκετά ξένη με ότι σας εκφράζει, αλλά η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο της Παρθένου, ανοίγει διάπλατα τις συναισθηματικές σας αναζητήσεις. Είναι καιρός να έρθετε πιο κοντά, με ότι σας εκφράζει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Πανσέληνος στο συμβατό με το δικό σας ζώδιο του Λέοντα, είναι ένα σημείο αναφοράς για την προσωπική σας ζωή. Αυτό το Καλοκαίρι θα συμβούν πολλά πράγματα πιο συγκεκριμένα, για την συναισθηματική σας πορεία, ενώ θα νιώσετε ότι όλα γίνονται για να σας πάνε ένα βήμα πιο κοντά στα όνειρά σας. Θα πρέπει βέβαια, να δείξετε μεγαλύτερη φροντίδα στα οικονομικά σας, ώστε να μην υπάρξουν δυσάρεστες εκπλήξεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτή την περίοδο, παίρνετε μία ανάσα αισιοδοξίας, βάζοντας σε προτεραιότητα την προσωπική σας ζωή, αλλά και κάποια ταξιδάκια, που σίγουρα θα σας κάνουν πάρα πολύ καλό. Η Πανσέληνος από την άλλη, σας δείχνει ότι πρέπει να διαχειριστείτε σωστά κάποια οικονομικά σας θέματα, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει, ότι όλα είναι τακτοποιημένα, όπως θα επιθυμούσατε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πρωταγωνιστές αυτής της εβδομάδας είστε εσείς, που η Πανσέληνος θα λάμψει στο δικό σας ζώδιο, στις 24 Ιουλίου, τα ξημερώματα, ώρα Ελλάδος. Είναι μία Σελήνη, που για σας σημαίνει ότι έχετε κατανοήσει τις αλλαγές που συμβαίνουν γύρω σας και αντλείτε μεγάλη δύναμη από τα ψυχικά σας αποθέματα. Γενικότερα αφήστε πίσω σας, ότι δεν μπορεί να σας ακολουθήσει.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Πανσέληνος στο δωδέκατο ηλιακό σας σπίτι, σας προκαλεί αρκετή υπερένταση και ψυχολογικές μεταπτώσεις. Φροντίστε να απομακρυνθείτε από τοξικά πρόσωπα, που δεν εκτιμούν καμία φροντίδα σας προς αυτούς. Από την άλλη έχετε την Αφροδίτη απέναντι από το δικό σας ζώδιο, όπου σας γλυκαίνει την προσωπική σας ζωή, ενώ αναμφίβολα φροντίζει να έχετε πλούσια κοινωνική ζωή.