Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Κυριακή 24/10/2021

 
Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Σάββατο 23/10/2021 από την Αλεξάνδρα Καρτά

Ενημερώθηκε: 23/10/21 - 16:43

Ζώδια: Σήμερα είναι ιδανική μέρα να επικοινωνήσουμε, να βρεθούμε με αγαπημένα μας πρόσωπα και να κάνουμε πράγματα που θα μας απομακρύνουν από την πίεση των τελευταίων ημερών. Η Σελήνη συνεχίζει την πορεία της στο ζώδιο των Διδύμων, όπου δέχεται καλές πλανητικές όψεις. Θετική μέρα σε όσους ανήκουν στα ζώδια του αέρα και της φωτιάς, [Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος, Κριός, Λέοντας, Τοξότης] του δευτέρου δεκαημέρου. Πιο αναλυτικά για τα δώδεκα ζώδια ….

ΚΡΙΟΣ

Για σας τους Κριούς, η επιθυμία σας για επικοινωνία και χαλαρές επαφές με τους άλλους θα είναι το στίγμα της μέρας σας. Επίσης θα πάρετε αρκετές πληροφορίες, που κάποιες από αυτές θα σας είναι παντελώς άχρηστες, αλλά κάποιες άλλες, θα σας βοηθήσουν, ώστε να σκεφτείτε κάποιες βοηθητικές κινήσεις, που θα φτιάξουν την σχέση σας με τον σύντροφό σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Αν και δεν είστε στα καλύτερα σας, σήμερα θα βρεθείτε ανάμεσα σε πρόσωπα που θα σας δώσουν χαρά. Ίσως μάλιστα να σκεφτείτε μία αλλαγή, που θα είναι θετική για τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες. Η προσωπική σας ζωή, ίσως να χρειάζεται ανανέωση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μία θετική μέρα για σας θα αποδειχθεί η Κυριακή. Ίσως μάλιστα να βρεθείτε με αγαπημένα σας πρόσωπα, που θα μοιραστείτε μαζί τους, τα όνειρά σας και τις συναισθηματικές σας ανησυχίες. Η Σελήνη στο δικό σας ζώδιο, φροντίζει να είστε ετοιμόλογοι και να λειτουργείτε με την λογική.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για σας τους Καρκίνους, η Σελήνη στο δωδέκατο ηλιακό σας σπίτι, σας κάνει περισσότερο εσωστρεφείς. Έτσι η Κυριακή θα είναι μία ήσυχη μέρα, αλλά όχι αδιάφορη. Θα έχετε [έμπνευση], [διαίσθηση] και πολύ παρατηρητικότητα, τόση, που θα είστε έτοιμοι να λύσετε τα πιο πολύπλοκα θέματα, που σας απασχολούσαν το τελευταίο διάστημα.

ΛΕΩΝ

Για σας τα Λιοντάρια, η μέρα αυτή είναι γεμάτη από κοινωνικότητα και επικοινωνία με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Θα αρχίσετε να κάνετε πιο ξεκάθαρους τους στόχους σας, ενώ μπορεί να προκύψει ένα μικρό ταξιδάκι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για σας τους Παρθένους η Σελήνη στο Ζενίθ του ωροσκοπίου σας, θα ενεργοποιήσει τις επαγγελματικές σας ανησυχίες. Πολύ πιθανόν να ασχοληθείτε με ζήλο για μία επαγγελματική σας πρόταση, που την είχατε παγώσει λόγο πολλών υποχρεώσεων σας.

ΖΥΓΟΣ

Για σας τους Ζυγούς, η Κυριακή είναι μία βοηθητική μέρα, που σίγουρα θα έχετε να κάνετε αρκετά πράγματα. Θα έρθετε σε επαφή με ανθρώπους και θα αναζητήσετε την πνευματική και συναισθηματική σύνδεση με πρόσωπα που έχετε επιλέξει να βρίσκονται στην ζωή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Ήλιος πλέον από χθες στο δικό σας ζώδιο, γίνεστε το επίκεντρο των καταστάσεων και δεν σας εγκαταλείπει ο ενθουσιασμός. Βέβαια μην ξεχνάτε ότι έχετε να αντιμετωπίσετε τον Κρόνο και τον Ουρανό, με αρκετά δύσκολες πλανητικούς συνδυασμούς, προς το δικό σας ζώδιο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη και σήμερα απέναντι από το δικό σας ζώδιο, σας κάνει περισσότερο συντροφικούς, βέβαια με έναν χαλαρό τρόπο, έτσι όπως ταιριάζει στην φύση σας. Ο Ήλιος πλέον στο δωδέκατο ηλιακό σας σπίτι, θα βοηθήσει τα θέματα της υγείας σας, αλλά και τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων, θα κάνει πιο ξεκάθαρο το τοπίο, στα εργασιακά θέματα. Όσον αφορά την μετακίνηση του Ήλιου στο ζώδιο του Σκορπιού, θα νιώσετε ότι έχετε κάποια προστασία, που θα προέρχεται, από πρόσωπα δοκιμασμένα στο χρόνο, που σας στηρίζουν και σας σέβονται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για σας τους Υδροχόους, η Σελήνη σήμερα στο συμβατό με το δικό σας ζώδιο των Διδύμων, θα σας δώσει μία πιο ανέμελη μέρα, ακόμη και αν αυτό το διάστημα έχετε πιεστεί αρκετά. Η είσοδος του Ήλιου από χθες στο Ζενίθ του ωροσκόπου σας, σας ενδυναμώνει, ώστε να κάνετε τους στόχους σας πραγματικότητα.

ΙΧΘΥΕΣ

Μία καλή μέρα για σας, με την Σελήνη να φωτίζει το οικογενειακό σας περιβάλλον. Ίσως μάλιστα λυθούν κάποιες παρεξηγήσεις, που είχαν δημιουργηθεί και που αφορούσαν οικονομικές διεκδικήσεις. Ο Ήλιος επίσης από το ζώδιο του Σκορπιού, σας στέλνει θετικές γωνίες και ανεβάζει την αισιοδοξία σας.