Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Δευτέρα 29/11/2021

 
Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Δευτέρα 29/11/2021

Ενημερώθηκε: 28/11/21 - 17:31

Ζώδια: Η σύνοδος σήμερα του Ερμή με τον Ήλιο, μας βοηθά να εκφραστούμε με τον καλύτερο τρόπο, να ανανεώσουμε τα σχέδια μας και να σκεφτούμε με πιο αισιοδοξία και ενθουσιασμό. Επίσης ο Άρης από τον Σκορπιό, σχηματίζει ένα πολύ θετικό τρίγωνο, με τον Ποσειδώνα, που βρίσκεται στους Ιχθύες. Μία χρονική στιγμή, που η ευαίσθητη πλευρά μας, με προσπάθεια, βρίσκει φροντίδα από το σύμπαν. Η Σελήνη μετά το μεσημέρι, περνά στο ζώδιο του Ζυγού, οπότε και αλλάζουν οι ενέργειες, γινόμαστε περισσότερο συντροφικοί και υπάρχει η διάθεση να κάνουμε νέες γνωριμίες, αλλά και να σταθεροποιήσουμε τα συναισθήματα μας, παίρνοντας αποφάσεις, που έχουν διάρκεια στον χρόνο.

Πιο αναλυτικά για τα δώδεκα ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Για σας, η Δευτέρα θα λειτουργήσει αρκετά αρμονικά. Ο Άρης, πλανήτης κυρίαρχος του ζωδίου σας, θα βοηθήσει σήμερα, να νιώσετε καλύτερα με ένα εργασιακό σας θέμα, ακόμη και αν είχαν προκύψει διάφορες αναποδιές, το τελευταίο διάστημα. Η Σελήνη απέναντι από το δικό σας ζώδιο, μετά το μεσημέρι, θα ανανεώσει την προσωπική σας ζωή.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα τα οικονομικά σας, θα έχουν μία πολύ καλή πορεία. Ίσως μάλιστα να συζητήσετε με κάποιο πρόσωπο, για μία οικονομική κίνηση, παίρνοντας την συμβουλή του. Η Σελήνη από το μεσημέρι και μετά θα βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού, όπου θα βοηθήσει τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη περνά στο ζώδιο του Ζυγού, μία θέση πολύ θετική για σας. Η συναισθηματική σας ζωή θα έχει μία σταδιακή άνοδο, αλλά μην ξεχνάτε ότι στις 4/12, η ολική Έκλειψη Ηλίου, θα σας φέρει μπροστά σε νέα δεδομένα, κυρίως εσείς που έχετε γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη σήμερα θα φωτίσει τις οικογενειακές σας υποθέσεις, αλλά και θα ενεργοποιήσει επαγγελματικά σας θέματα. Στις 4/12, θα κάνει σύνοδο με τον Ήλιο, στην ολική έκλειψη ηλίου που έρχεται, όπου θα επαναπροσδιορίσετε κάποιες καθημερινές συνήθειες σας.

ΛΕΩΝ

Η σύνοδος του Ερμή με τον Ήλιο, στο ζώδιο του Τοξότη, δημιουργεί μια έντονη συναισθηματική φόρτιση. Θέλετε να ξεκαθαρίσετε την θέση σας, σε κάποιες υποθέσεις, που σας ταλαιπωρούν και ο μόνος τρόπος είναι η επικοινωνία και η ειλικρινή πρόθεση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη έως το μεσημέρι, θα βρίσκεται στο τελευταίο πενθήμερο του ζωδίου σας, ενώ μετά θα περάσει στον τομέα των οικονομικών σας και θα αρχίσετε να εστιάζετε εκεί την προσοχή σας. Γενικότερα σήμερα είναι μία θετική μέρα για σας, όπου θα νιώσετε ευστροφία, στο να λύσετε κάποια προβλήματα, αλλά και καλή ενέργεια, στο σώμα σας, για να ξεπεράσετε κάποια τυχόν αδιαθεσία, με περισσότερη ευκολία.

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη σήμερα θα περάσει στο δικό σας ζώδιο, όπου και θα σας γεμίσει με συναισθηματικές ανακατατάξεις, σκέψεις, αλλά και τοποθετήσεις πάνω σε ένα προσωπικό σας θέμα. Μία καλή θέση του Άρη στον τομέα των οικονομικών σας, μπορεί να δώσει κάποιες λύσεις, σε εκκρεμότητες σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα, θα έχετε μία πολύ καλή ευκαιρία, να ασχοληθείτε με την υγεία σας και τις επαγγελματικές σας επιδιώξεις. Οι μέρες αυτές, σας προετοιμάζουν για μία οικονομική αναστάτωση, που μπορεί να είναι μία πολύ καλή οικονομική ευκαιρία, ή ένα λάθος, που θα σας δημιουργήσει χρηματική απώλεια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ξεκινά για σας μία σημαντική εβδομάδα, όπου θα πραγματοποιηθεί, η ολική έκλειψη Ηλίου, που θα συμβεί στις 4/12, στο δικό σας ζώδιο. Θα σας δημιουργήσει νέες συνθήκες πάνω σε πολύ σημαντικούς τομείς της ζωής σας και γενικότερα, χρειάζεστε να είστε προσεκτικοί σε κάθε νέα κατάσταση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη σήμερα στο Ζενίθ του ωροσκοπίου σας, θα σας δημιουργήσει μία ανάγκη για να δείξετε τις ικανότητες σας, ακόμη και αν οι συνθήκες δεν είναι οι καλύτερες. Η ολική έκλειψη Ηλίου που έρχεται και θα πραγματοποιηθεί, στον δωδέκατο τομέα σας, σας κάνει νευρικούς, με κάποιες καταστάσεις, που δεν είναι ξεκάθαρες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Βρίσκεστε σε μία περίοδο καλής επικοινωνίας, ιδίως αυτές τις μέρες, όπου θα μπορέσετε με ευκολία να λύσετε ένα σας πρόβλημα, με την καλή συζήτηση και την κατανόηση. Η Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού, τακτοποιεί νομικές υποθέσεις και σας δημιουργεί σωστή αντίληψη, πάνω σε ένα θέμα.

ΙΧΘΥΕΣ

Επαγγελματικά θέματα θα είναι εκείνα που θα σας απορροφήσουν σημαντικό χρόνο της καθημερινότητας σας. Και επειδή έπεται η ολική έκλειψη Ηλίου, στις 4/12, θα χρειαστεί να είστε αρκετά προσεκτικοί, για να μην πέσετε σε λάθη και αντιφάσεις, που θα πλήξουν την αξιοπιστία σας.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ