Ο μητροπολίτης Ζακύνθου καταγγέλλει στον Μητσοτάκη βουλευτή του για συναναστροφές με αρνητές

 
Ο μητροπολίτης Ζακύνθου καταγγέλλει στον Μητσοτάκη βουλευτή του για συναναστροφές με αρνητές

Ενημερώθηκε: 05/01/22 - 15:38

Tον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κ. Διονύση Ακτύπη καταγγέλλει ο μητροπολίτης Ζακύνθου με επιστολή του στον κ. Μητσοτάκη γιατί όπως αναφέρει «επισκέπτεται και συντρώγει με αρνητές μοναχούς παριστάνοντας τον ιεροψάλτη».

Ο μητροπολίτης εκφράζει την δυσαρεσκειά για την ανεύθυνη στάση του βουλευτή, ο οποίος εν μέσω έκρηξης της πανδημίας συνεχίζει να συναναστρέφεται και να ενθαρρύνει αντιεμβολιαστές μοναχούς,αρνητές του κορωνοϊού. Ενώ, εκφράζει την έντονη διαμαρτυρία του για την επιμονή του Διονύση Ακτύπη, να επισκέπτεται μοναστήρια με αρνητές μοναχούς, τα οποία η εκκλησία έχει αποκλείσει:

«Μεταβαίνει στα μοναστήρια τα οποία εμείς δεν επισκεπτόμεθα, συντρώγοντας με αρνητές μοναχούς και παριστάνοντας τον ιεροψάλτη, προκαλώντας έτσι το δίκαιο αίτημα της απογοήτευσης, σε όσους δίνουν την άνιση μάχη αυτές τις κρίσιμες ώρες.

Όταν εμείς δίνουμε καθημερινά και με μεγάλο κόστος να πείσουμε για την αναγκαιότητα του εμβολιασμού, τιμωρώντας και επιβάλλοντας αυστηρές κυρώσεις στους αντιεμβολιαστές ιερείς και μοναχούς, προκειμένου να απαλλαγεί η πατρίδα μας από την πανδημία, ο βουλευτής Ζακύνθου μεταβαίνει στα μοναστήρια τα οποία εμείς δεν επισκεπτόμεθα, συντρώγοντας με αρνητές μοναχούς και παριστάνοντας τον ιεροψάλτη, προκαλώντας έτσι το δίκαιο αίτημα της απογοήτευσης, σε όσους δίνουν την άνιση μάχη αυτές τις κρίσιμες ώρες».

Ο βουλευτής από την πλευρά του σε αναρτησή του υποστηρίζει ότι «τόσο ως ιατρός όσο και ως βουλευτής από την πρώτη στιγμή στήριξα αδιαπραγμάτευτα το εμβόλιο κατά της covid-19 ως τη μόνη λύση, το μόνο όπλο που έχουμε στα χέρια μας για την αντιμετώπιση της πανδημίας».