Eurovision 2022: Τα στοιχήματα για τον τελικό

 
Eurovision 2022: Τα στοιχήματα για τον τελικό

Ενημερώθηκε: 14/05/22 - 10:54

Eurovision 2022: Λίγες ώρες μένουν πριν μάθουμε τον νικητή του φετινού διαγωνισμού, με τις εταιρείες στοιχημάτων να προβλέπουν τη χώρα που θα κερδίσει, αλλά και εκείνες που πολύ πιθανόν να βρεθούν στην πρώτη δεκάδα.

Σύμφωνα με τα προγνωστικά πρώτη και με μεγάλη διαφορά από τις υπόλοιπες 24 χώρες του διαγωνισμού είναι η Ουκρανία και το συγκρότημα Kalush Orchestra με το τραγούδι «Stefania». Το τραγούδι δεν θεωρείται εξαιρετικό και καλύτερο από τα υπόλοιπα, αλλά φέτος είναι η βραδιά της Ουκρανίας για ευνόητους λόγους.

Στη δεύτερη θέση, βρίσκεται η Αγγλία. Φετινός εκπρόσωπος της χώρας είναι ο σταρ του TikTok Σαμ Ράιντερ. Αμέσως μετά ακολουθεί η Σουηδία που συμμετείχε στον δεύτερο ημιτελικό και απέσπασε θερμό χειροκρότημα. Τέταρτη στην κατάταξη, έρχονται οι Ιταλοί με τους Μαχμούντ και Blanco στο τραγούδι «Brividi». Την πεντάδα κλείνει η Ισπανία με το τραγούδι «SloMo».

Η ελληνική συμμετοχή με την Αμάντα Γεωργιάδη και το τραγούδι «Die Together» βρίσκεται στην έβδομη θέση, σύμφωνα με τα στοιχήματα, ενώ ακολουθούν η Σερβία, και η Νορβηγία ενώ τη δεκάδα συμπληρώνει η Ολλανδία.

Στις τελευταίες θέσεις φέρονται να καταλαμβάνουν το Βέλγιο, η Λιθουανία, η Γερμανία και η Ρουμανία.