Survivor spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα (30/5) τον αγώνα ασυλίας

 
Survivor spoiler: Η ομάδα που κερδίζει σήμερα (30/5) το αγώνισμα ασυλίας

Ενημερώθηκε: 30/05/22 - 11:07

Survivor spoiler: Σήμερα το βράδυ στο reality επιβίωσης θα παρακολουθήσουμε τον πρώτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας.

Στο τρέιλερ για το σημερινό επεισόδιο βλέπουμε ότι οι συσχετισμοί στην παραλία έχουν αλλάξει. Οι σχέσεις του Άρη Σοϊλέδη με τον  Στάθη Σχίζα έχουν διαταραχτεί με τον ποδοσφαιριστή να αναφέρει ότι δέχεται συνεχώς φωνές από τον πρώην φίλο του κατά την διάρκεια των αγωνισμάτων, ενώ παραδέχεται ότι έχουν απομακρυνθεί.

Επίσης το συμβούλιο του νησιού του Survivor που θα ακολουθήσει θα είναι επεισοδιακό. Ο Σπύρος Μαρτίκας θα αναφερθεί αρχικά στην Ασημίνα και θα την σχολιάσει αρνητικά, για το γεγονός ότι έχουν γίνει φιλαράκια με τον Άρη. Η παίκτρια της μπλε ομάδας θα σηκωθεί από τη θέση της και θα μιλήσει με έντονο ύφος στον φαρμακοποιό.

Ο Μαρτίκας όμως δεν θα μείνει εκεί, αφού στη συνέχεια σειρά θα πάρει η Βρισηίδα. Παίρνοντας το λόγο θα πει ότι βλέπει την παίκτρια των μπλε και πρώην αγαπημένη του να κάθεται στα πόδια του Άρη Σοϊλέδη, κάτι που θα φέρει την αντίδρασή της και θα απαντήσει με μια χειρονομία. Όπως γίνεται εύκολα κατανοητό το σημερινό συμβούλιο θα έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον. 

Πάμε στα αγωνιστικά. Σήμερα οι δυο ομάδες του Survivor θα αγωνιστούν για την πρώτη ασυλία σε ένα κλασικό αγώνισμα. Σύμφωνα με διαρροές (spoiler) που κυκλοφορούν η ομάδα που έχει προβάδισμα για να πάρει σήμερα θετικό αποτέλεσμα και να στείλει τους αντιπάλους στο συμβούλιο του νησιού για την ψηφοφορία είναι η μπλε.  Μείνετε συντονισμένοι γιατί θα επιστρέψουμε με περισσότερες διαρροές (spoiler) για το σημερινό αγώνισμα ασυλίας του Survivor. 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ