Άρης: Ο Μανού Γκαρθία που αλλάζει τα δεδομένα

 
Άρης: Ο Μανού Γκαρθία που αλλάζει τα δεδομένα

Ενημερώθηκε: 02/08/22 - 11:35

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του Άρη για το πρώτο παιχνίδι με την Μακάμπι στο Τελ Αβίβ, για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Conference League.

Οι Θεσσαλονικείς έχουν πρωινή προπόνηση, στην οποία θα γίνει η «πρόβα» για το μεθαυριανό ματς στο Ισραήλ και ακολούθως θα ανακοινωθεί η αποστολή από τον Χερμάν Μπούργος.

Όλα δείχνουν ότι ο Αργεντινός τεχνικός σκοπεύει να παρατάξει με διαφορετικό σύστημα την ομάδα του στο «Bloomfield Stadium». Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι θα υπάρξουν και σημαντικές αλλαγές στα πρόσωπα, κυρίως στο σημείο της μεσοεπιθετικής γραμμής.

Το πιθανότερο σχήμα με το οποίο θα παραταχθεί ο Άρης επί ισραηλινού εδάφους είναι το 4-2-3-1, αντί του 4-4-2 με το οποίο αντιμετώπισε την Γκόμελ στην προηγούμενη φάση της διοργάνωσης.

Η ενδεκάδα, μάλιστα, μοιάζει «κλειδωμένη», αφού στην άμυνα θα βρεθούν οι Κουέστα, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Εμπακατά και Πίρσμαν. Στα χαφ θα παίξει ο Ντουκουρέ και ένας εκ των Νταμπό ή Ντιόπ. Υπάρχει, βέβαια, και ο Ματέο Γκαρσία, ο οποίος εξέτισε την τιμωρία του και στα φιλικά της Αυστρίας είχε παίξει ως «8άρι».

Στην επίθεση και εκεί είναι κάπως δεδομένα τα πράγματα, αφού ο Γκρέι και ο Ιτούρμπε έχουν… καπαρώσει τις δύο θέσεις και την μία θέση του εξτρέμ διεκδικούν ο Μαντσίνι μαζί με τον Πάλμα. Στην… εξίσωση, όμως, μπαίνει και ο Μανού Γκαρθία, ο οποίος έχει μπει ορεξάτος στις προπονήσεις και δείχνει έτοιμος να προσφέρει άμεσα τις υπηρεσίες του.

Η αποστολή του Άρη θα αναχωρήσει αύριο το πρωί για το Τελ Αβίβ, με τσάρτερ, με στόχο να κάνει το πρώτο βήμα κόντρα στην ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ