Έγκλημα στο Περιστέρι: Έλεγε ότι θα παραδοθεί αλλά σχεδίαζε τη φυγή του ο Πακιστανός

 
Τη δολοφονία της 17χρονης μέσα στο σπίτι που έμεναν μαζί στο Περιστέρι ομολόγησε προφορικά στους αστυνομικούς ο 22χρονος Πακιστανός, που συνελήφθη χθες νότια των Σκοπίων και αφότου παραδόθηκε στις ελληνικές αρχές, οδηγήθηκε το μεσημέρι στον εισαγγελέα Αθηνών.

Πηγή Φωτογραφίας: (ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ / EUROKINISSI)

Ενημερώθηκε: 06/08/22 - 19:07

Τη δολοφονία της 17χρονης μέσα στο σπίτι που έμεναν μαζί στο Περιστέρι ομολόγησε προφορικά στους αστυνομικούς ο 22χρονος Πακιστανός, που συνελήφθη χθες νότια των Σκοπίων.

Ωστόσο, ο 21 ετών Πακιστανός ήταν από την πρώτη στιγμή ο νούμερο ένα ύποπτος για τη δολοφονία της 17χρονης Νικολέτας και μάλιστα έλεγε ότι θα παραδοθεί στις αρχές. Συγκεκριμένα, οι πληροφορίες έλεγαν ότι είχε έρθει σε επαφή και με δικηγόρο, για τα διαδικαστικά της παράδοσής του.

Ωστόσο, όπως φαίνεται, ενώ έκανε όλα τα παραπάνω, ενδεχομένως για να «θολώσει τα νερά;», ταυτόχρονα σχεδίαζε τη διαφυγή του στο εξωτερικό! Αυτό έδειξαν και οι εξελίξεις αφού τελικά, συνελήφθη στη Βόρεια Μακεδονία και...δεν παραδόθηκε.

Η Ελληνικές αρχές είχαν μοιράσει παντού,σε εσωτερικό και εξωτερικό,τις φωτογραφίες του Πακιστανού κι έτσι ήταν θέμα χρόνου να αναγνωριστεί. Ωστόσο, ένα λάθος του ίδιου, επίσπευσε τη σύλληψή του.

Τη Δευτέρα η απολογία του

Ο 21 ετών νεαρός σύμφωνα με πληροφορίες ομολόγησε τη δολοφονία του άτυχου κοριτσιού, το οποίο είχε ασφυκτικό θάνατο.

Μεταφέρθηκε στον εισαγγελέα στην Ευελπίδων προκειμένου να καταθέσει και επίσημα για τη δολοφονία στο Περιστέρι. Αφού έφυγε από τον εισαγγελέα, οδηγήθηκε στον ανακριτή και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα.

Την ίδια ώρα ο δικηγόρος του πατέρα της 17χρονης, έλεγε: «Μόνο ισόβια για το ανθρωπόμορφο τέρας που την δολοφόνησε».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ