Μεσσηνία: Κινδυνεύει να χάσει το μάτι της η γυναίκα που δέχτηκε επίθεση με καυστικό υγρό

 
Μεσσηνία: Κινδυνεύει να χάσει το μάτι της η γυναίκα που δέχτηκε επίθεση με καυστικό υγρό

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISSI

Ενημερώθηκε: 11/08/22 - 11:25

Επίθεση με καυστικό υγρό στο πρόσωπο από έναν σωματώδη άνδρα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά δέχτηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης μια 49χρονη υπάλληλος καθαριστηρίου στην Ανάληψη του Δήμου Μεσσήνης.

Ο δράστης αναζητήθηκε στο περιβάλλον της γυναίκας, και πριν λίγο η Αστυνομία ενημέρωσε με SMS ότι η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας συνέλαβε έναν 50χρονο. Ο άνδρας παραφύλαγε στο σκοτάδι την παθούσα, και όταν αυτή στις 4 το πρωί πήγε για να ανοίξει το καθαριστήριο, την αιφνιδίασε.

Οι αστυνομικές αρχές απέκλεισαν εξαρχής το ενδεχόμενο ληστείας, όπως και η επίθεση να σχετίζεται με εργασιακές διαφορές ή με την επιχείρηση και όλα συνέκλιναν σε προσωπικά κίνητρα του δράστη. Ο κουκουλοφόρος, με ένα πανί ποτισμένο στο ίδιο υγρό με αυτό που προκάλεσε εγκαύματα στο πρόσωπο της γυναίκας, προσπάθησε να της κλείσει το στόμα για να μην φωνάξει. Αυτή αντιστάθηκε όσο μπορούσε, αλλά ο κουκουλοφόρος κατάφερε να της ρίξει το υγρό στο πρόσωπο, πριν τραπεί σε φυγή.

Όπως αναφέρει το eleftheriaonline.gr από τα τραύματά της, το πιο σοβαρό είναι στο ένα μάτι, καθώς το υγρό (σ.σ. η σύσταση του οποίου δεν έχει βρεθεί) της προκάλεσε χημικό έγκαυμα. Η γυναίκα υποβλήθηκε σε επέμβαση στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου νοσηλεύεται στην Οφθαλμολογική Κλινική, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι μπορεί να έχει πάθει μόνιμη ζημιά στο μάτι της και να μην ανακτήσει την όρασή της.

Ποιος είναι ο δράστης 

Σύμφωνα με πληροφορίες δράστης της επίθεσης είναι ο πρώην σύζυγος της γυναίκας. Είχαν χωρίσει και αυτή του είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν επιθυμούσε να υπάρξει επανασύνδεση με τον 50χρονο να μην μπορεί να δεχτεί ότι δεν θα ήταν ξανά μαζί της. 

Όπως αναφέρει το Newsit ο 50χρονος, αφού έβλεπε ότι δεν υπήρχε η ανταπόκριση που ήθελε, τότε αποφάσισε να την εκδικηθεί, με αυτό τον αποτρόπαιο τρόπο. 

Η ανακοίνωση της αστυνομίας για την σύλληψη

Αναλυτικά στην ανακοίνωσή της η ΕΛ.ΑΣ. για την σύλληψη, αναφέρει:

«Συνελήφθη βραδινές ώρες της Τετάρτης 10 Αυγούστου 2022, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, 50χρονος ημεδαπός για τον τραυματισμό με χημικό υγρό 49χρονης ημεδαπής, που έλαβε χώρα σε περιοχή της Μεσσήνης.

Όπως προέκυψε, ο 50χρονος πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, προσέγγισε την ημεδαπή έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, κατά το χρόνο που αυτή εισερχόταν στην επιχείρηση όπου εργάζεται και της επιτέθηκε αρχικά τοποθετώντας πανί εμποτισμένο με υγρό στο στόμα και τη μύτη της και στη συνέχεια ρίχνοντας στο πρόσωπό της φιάλη με το ίδιο υγρό.

Η 49χρονη μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται.

Ο συλληφθείς με τη σχετική δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ