Καιρός: Σε κλοιό κακοκαιρίας και σήμερα η χώρα-Πότε θα αρχίσει να βελτιώνεται

 
Συνεχίζεται και σήμερα, Πέμπτη, το σκηνικό αστάθειας του καιρού με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές σε πολλές περιοχές της χώρας

Πηγή Φωτογραφίας: (ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Ενημερώθηκε: 25/08/22 - 08:36

Συνεχίζεται και σήμερα, Πέμπτη, το σκηνικό αστάθειας του καιρού με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές σε πολλές περιοχές της χώρας.

Τα φαινόμενα αναμένεται να εκδηλωθούν στην κεντρική και την ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια, τα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου και το μεσημέρι-απόγευμα στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και την Κρήτη.

Σύμφωνα με την πρόγνωση του καιρού, η κακοκαιρία θα πλήξει με σφοδρότητα στην ανατολική Μακεδονία και Θράκης, νησιά του βορείου Αιγαίου (Λήμνος, Σαμοθράκη, Θάσος), κεντρική Μακεδονία (Χαλκιδική, Πιερία, Ημαθία), τα παραθαλάσσια της Θεσσαλονίκης και έως το βράδυ Σποράδες, Θεσσαλία (Μαγνησία, Λάρισα), κεντρική και βόρεια Εύβοια και τα βόρεια τμήματα της ανατολικής Στερεάς (Φθιώτιδα). Σποραδικές καταιγίδες και νεφώσεις προβλέπονται στην υπόλοιπη χώρα.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, με τις μέγιστες τιμές να μην ξεπερνούν τους 30 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική αναμένονται βροχές και καταιγίδες πιθανώς κατά τόπους και κατά περιόδους ισχυρές. Έως 28 βαθμούς ο υδράργυρος.

Στη Θεσσαλονίκη, προβλέπονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες κατά διαστήματα. Τα φαινόμενα έως τις προμεσημβρινές ώρες στα παραθαλάσσια τμήματα θα είναι ιδιαίτερα έντονα. Έως 27 βαθμούς η θερμοκρασία.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ