Ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης άνοιξε δικό του ταχυφαγείο στο Εξάρχεια

 
Ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης άνοιξε δικό του ταχυφαγείο στο Εξάρχεια

Ενημερώθηκε: 14/09/22 - 12:22

Ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης συνεχίζει για μια ακόμα σεζόν με τη σειρά «Μην αρχίζεις τη μούρμουρα» αλλά έκανε το πρώτο του επιχειρηματικό βήμα.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός άνοιξε ένα ταχυφαγείο στο Εξάρχεια με μαμαδίστικο φαγητό. Πολλοί συνάδελφοί του καθημερινά βρίσκονται εκεί για να δοκιμάσουν τις σπεσιαλιτέ της ημέρας.

«Ένα κονσεπτ άκρως προσωπικό, ένα κονσεπτ ενός διαφορετικού ταχυφαγειου, ένα διάλειμμα από τους γρήγορους ρυθμούς της καθημερινότητας, ένα κονσεπτ που συνδιάζει φαγητό και μνήμη μαζί.

Δυο μέρες σκέψη και αμέσως τηλέφωνα. Το πρώτο τηλέφωνο στον @iakovosmindrinos . Ο πρώτος άνθρωπος που σκέφτηκα, η προϋπόθεση για το μαγαζί. Αν δεν δεχόταν αυτός δεν θα μπορούσε να γίνει πράξη. Ιακωβε σ ευχαριστώ τόσο πολύ!

Το οργανωτικό κομματι πια δεν το φοβόμουν. Ναι αλλά ποιος θα μαγειρεύει; Μου λέει ο Τολης «η Αγάπη». Η @agapi_micheli !! Όνομα και πράγμα. Η μητέρα όλων μας. Οι γεύσεις της, η ενέργεια της, η διατήρηση της μνήμης μας. Τα άφησε όλα και μπήκε με τα μπούνια. Αγάπη μου σ ευχαριστώ!

Και η ομάδα ολοκληρώθηκε και ελπίζω να γίνει οικογένεια με τον Alexandros Kotsalas, Νικολέτα Αρβανιτίδου ,την Katerina Mpisala, την Alketa Gjordeni. Τόσο δοτικοί όλοι. Σας υπερευχαριστω.

Όλο το αυτό δεν θα γινόταν όμως και χωρίς τα υπέροχα σχέδια της @tinakarypidou , τα γραφιστικά της @lillian_kst , την αγάπη της εγκυμονούσας @chatz_katerina , του @harrykazas , τον επαγγελματισμό της @eftichiam και της @raf_dasti,την υπομονή της Όλιβ, τη φιλία του @gavrelas .
Σας ευχαριστώ έναν προς έναν.

Η «Λοντζα της γειτονιάς» είναι εδώ λοιπόν, στα Εξάρχεια.Το μόνο που μπορούμε να υποσχεθούμε είναι ότι θα σας φροντίσουμε», έγραψε ο ηθοποιός.

Πηγή: Espresso

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ