Το ξέσπασμα του Γιώργου Λιάγκα για τον Κώστα Πρέκα

 
Το ξέσπασμα του Γιώργου Λιάγκα για τον Κώστα Πρέκα

Ενημερώθηκε: 18/10/22 - 12:56

Ένταση επικράτησε στο σημερινό Πρωινό του ΑΝΤ1 με τον Γιώργο Λιάγκα να ξεσπά και να ζητεί από τον Κώστα Πρέκα να βγει δημόσια να μιλήσει για το τηλεφώνημά του στην σύζυγο του Ηλία Μίχου πριν ξεσπάσει το σκάνδαλο. 

Ο ηθοποιός μιλώντας στην εκπομπή «Δεκατιανοί» αναφέρθηκε στο τηλεφώνημα που έκανε στη σύζυγο του Ηλία Μίχου να τη ρωτήσει αν είναι όλα καλά γιατί κάτι είχε μάθει ότι συνέβη στον Μίχο.  

Το ερώτημα που απασχόλησε την εκπομπή του ΑΝΤ1 ήταν από πού έμαθε ο Κώστας Πρέκας τι συνέβη κάτι τη στιγμή που κανείς δεν γνώριζε ακόμα για την υπόθεση παιδεραστίας.   

Λοιπόν εδώ πρέπει να βγουν όλοι και να απαντήσουν δεν μπορούν να λέγονται αυτά στον αέρα και να ανοίγει μύτη. Κάποιος τον πήρε τηλέφωνο και του είπε κάτι δεν πάει καλά με τον Ηλία. Οφείλει ο κύριος Πρέκας γιατί είναι ένας έντιμος άνθρωπος πέραν των απόψεων που διαφωνούμε ή συμφωνούμε όλοι, οφείλει να βγει και να δώσει απαντήσεις. Κύριε Πρέκα είστε έντιμος το ξέρω, πρέπει να τα πείτε όμως τώρα μην κρύβεστε όπως άλλοι. Γιατί πήρατε μια βδομάδα πριν; Ποιος σας πληροφόρησε ότι κάτι δεν πάει καλά με τον Μίχο και πήρατε τηλέφωνο την κυρία Ελισάβετ και της είπατε είναι καλά ο Ηλίας;", είπε ο Γιώργος Λιάγκας.  

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ