Μπαρτσελόνα: Μέγα κάζο και ξανά στο Europa League οι «μπλαουγκράνα»

 
Μπαρτσελόνα: Μέγα κάζο και ξανά στο Europa League οι «μπλαουγκράνα»

Ενημερώθηκε: 26/10/22 - 22:28

Έκανε μία νέα αρχή, έφερε τον Τσάβι στον πάγκο, δαπάνησε για ακόμη μία φορά περισσότερα από 150 εκατομμύρια για μεταγραφές, έφερε παίκτες με μεγάλα συμβόλαια ως ελεύθερους.

Έδωσε ελπίδες στους οπαδούς της αλλά και πάλι η Μπαρτσελόνα αυτό που κατάφερε ήταν να κάνει... μία τρύπα στο νερό, ή μάλλον να μην καταφέρει κάτι περισσότερο από πέρυσι.

Μετά τη νίκη της Ίντερ επί της Βικτόρια Πλζεν (4-0), οι Nerazzuri «κλείδωσαν», μαζί με τη Μπάγερν, την πρόκριση στους «16» του Champions League και έστειλαν τους blaugrana στο Europa League. Έτσι, οι Καταλανοί για 2η σερί σεζόν δεν καταφέρνουν να πάρουν την πρόκριση στην επόμενη φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και υποβιβάζονται στο Europa, μαζί με ομάδες όπως η Γιουβέντους και η Σεβίλλη

Αυτό σημαίνει πως η αναμέτρηση της «Μπάρτσα» κόντρα στη Μπάγερν είναι διαδικαστικού χαρακτήρα και δεν έχει κανένα απολύτως βαθμολογικό ενδιαφέρον, τουλάχιστον για τους Ισπανούς, καθώς οι Βαυαροί θέλουν τη νίκη για να «κλειδώσουν» από απόψε την πρωτιά στο Group C

Το πρόβλημα όμως για τη Μπαρτσελόνα είναι μεγαλύτερο από αυτό που φαίνεται με την πρώτη ματιά. Οι Καταλανοί δεν έμαθαν, όπως φάνηκε εκ του αποτελέσματος, από τα λάθη των προηγούμενων ετών και έκαναν ξανά μεγάλο άνοιγμα, χωρίς να είναι σίγουρη η επιτυχία. Έτσι, μετά την αποτυχία να προκριθούν στους «16», οι blaugrana αναμένεται να χάσουν πολλά εκατομμύρια από τους χορηγούς που είχαν υπολογίσει, μόνο και μόνο διότι θα αγωνίζονται στο Europa League.

Οπότε, τo μόνο που απομένει να αποδειχθεί, είναι το πόσο μεγάλο θα είναι το τωρινό πρόβλημα και αν θα χρειαστεί να περάσει ξανά εποχές με παίκτες τύπου Μπρέιθγουεϊτ για βασικούς. 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ