Ραμόνα Βλαντή για Βίκυ Καγιά: Όλοι ξέρουν, άσχετα αν δε μιλάει κανείς

 
vlanti kagia

Ενημερώθηκε: 13/11/22 - 13:45

Η Ραμόνα Βλαντή εκτόξευσε τα βέλη της κατά... πάντων. Γνωστό άλλωστε δεν διστάζει να μιλήσει και να πει ό,τι πιστεύει, να σχολιάσει πρόσωπα και καταστάσεις και να πει τις δικές της αλήθειες.

Ξεφεύγει από τον... κανόνα της τηλεόρασης στην οποία «όλα είναι διπλωματία, όλοι απαντάνε διπλωματικά και από πίσω είναι κάτι άλλο».

Στην πρόσφατη εξομολόγηση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου για το bullying που δεχόταν όταν ήταν κριτής στο GNTM αλλά και στις φήμες που θέλουν την πίεση να προερχόταν από τη Βίκυ Καγιά, αναφέρθηκε η Ραμόνα Βλαντή.

«Δεν αμφιβάλλω, δεν αμφιβάλλω καθόλου να έκανε bullying στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Το ξέρουμε όλοι στο χώρο. Όσοι είναι γλυκείς στην κάμερα δεν είναι τόσο γλυκείς. Εσύ δεν έχεις ακούσει; Δε τα ξέρεις; Κι εσείς τα έχετε ακούσει και τα ξέρετε, όλοι τα ξέρουμε, άσχετα αν δε μιλάει κανείς γι΄ αυτό», δήλωσε η Ραμόνα Βλαντή.

Στη συνέχεια, σε ερώτηση για το πού θα ταίριαζε η Σοφία Χατζηπαντελή, η Ραμόνα Βλαντή απάντησε: «Είναι πολύ τηλεοπτική, μισά ελληνικά μισά αγγλικά.. Το Twitter ξετρελάθηκε μαζί της. Να πάει σε κάτι που ταιριάζει πάνω σε αυτό που είναι. Ας κάνουν το Drad Show με τον Ρου Πολ, να το φέρουν στην Ελλάδα και ας είναι στην επιτροπή, δεν θα σου πω τίποτα».

Τι είπε για Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ποια επιλέγει ως παρουσιάστρια του My style rocks; Δείτε στο βίντεο:

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ