Μαριαγάπη Ξυπολιά: Αυτός είναι ο λόγος του χωρισμού της από τον Αιμιλιάνο!

 
<script src="https://player.glomex.com/integration/1/glomex-player.js"></script> <glomex-player   data-integration-id="40599z13k80ce6md"   data-playlist-id="v-cof723kbn5ch"> </glomex-player> <script type="application/ld+json"> {"@context":"http://schema.org","@type":"VideoObject","name":"Μ. Ξυπολιτά: Με τον Αιμιλιάνο παλέψαμε καιρό τη σχέση - Όσο προσπαθούσαμε, τόσο χειρότερο γινόταν","description":"Η Μαριαγάπη Ξυπολιτά μιλά για τον χωρισμό της από τον Αιμιλιάνο μετά από 2 χρόνια σχέσης. ","thumbnailUrl":"h

Ενημερώθηκε: 18/11/22 - 20:25

Η Μαριαγάπη Ξυπολιά μίλησε στην κάμερα του Happy Day και τη δημοσιογράφο Χριστιάνα Κοχλατζή.

Το μοντέλο επιβεβαίωσε για πρώτη φορά τον χωρισμό της από τον Αιμιλιάνο Μάρκου, με τον οποίο γνωρίστηκαν και ερωτευτήκαν κατά τη διάρκεια του GNTM. Όπως είπε η Μαριαγάπη, οι δυο τους χώρισαν μετά από δύο χρόνια σχέσης, κυρίως λόγω της απόστασης.

«Ισχύει ότι με τον Αιμιλιάνο δεν είμαστε μαζί αυτή την περίοδο. Γενικά έχουν συμβεί πάρα πολλά τον τελευταίο καιρό. Η απόσταση έπαιξε πάρα πολύ μεγάλο ρόλο. Όταν είχα φύγει για την Κίνα μισό χρόνο, είχαμε περάσει διάφορες περίεργες φάσεις, αλλά το δουλέψαμε. Πλέον δε μπορούσαμε να το κάνουμε αυτό. Σίγουρα εγώ δεν ήθελα να καταλήξει έτσι, αλλά όλα για καλό πιστεύω ότι γίνονται.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ