Κολωνός-Βιασμός 12χρονης: Πατέρας πέντε παιδιών ο παιδοβιαστής γιατρός - Πώς οι αρχές έφτασαν στη σύλληψή του

 
Παιδοβιαστής γιατρος

Ενημερώθηκε: 16/02/23 - 09:35

Πέντε νέες συλλήψεις για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης από τον Κολωνό ανακοίνωσε χτες η ΕΛ.ΑΣ. σχεδόν τέσσερις μήνες από τη στιγμή που οι πρώτοι παιδοβιαστές οδηγήθηκαν στη φυλακή.

Όπως μετέδωσε χθες σε σχετικό του ρεπορτάζ ο ΑΝΤ1 στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, όλοι οι συλληφθέντες είχαν χαρακτηριστεί ως «δύσκολες περιπτώσεις προς ταυτοποίηση» από τις αστυνομικές Αρχές που τους τελευταίους μήνες ασχολούνται διεξοδικά με την υπόθεση.

Μέσα από την προανακριτική διαδικασία οι ανακριτές κατάφεραν ωστόσο μέσα από μαρτυρίες και άλλα στοιχεία να φθάσουν στην ταυτοποιήσή τους και να εκδώσουν τα σχετικά εντάλματα σύλληψης.

Ένας εκ των συλληφθέντων, 65χρονος γιατρός, δερματολόγος-αφροδισιολόγος στην ειδικότητα και πατέρας πέντε παιδιών από δύο γάμους. Ο εν λόγω παιδοβιαστής διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο σε μικρή απόσταση από μίνι-μάρκετ του Ηλία Μίχου και από το κατάστημα με κινητά που έχει ο 50χρονος Πακιστανός κατηγορούμενος για την ίδια υπόθεση.

Ο 65χρονος που συνελήφθη έξω από το ιατρείο του στα Σεπόλια, σύμφωνα με πληροφορίες βίασε την 12χρονη -περισσότερες από μία φορές, έναντι του ποσού των 50 ευρώ- στο ιατρείο του, το οποίο μάλιστα βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το σπίτι της 12χρονης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η 12χρονη σε παλαιότερη κατάθεσή της φαίνεται να είχε αναφέρει πως ο Ηλίας Μίχος την είχε αναγκάσει να συνευρεθεί ερωτικά με ένα γιατρό στην γειτονιάς της, δίχως ωστόσο να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες. Ωστόσο, σε μια από τις τελευταίες καταθέσεις της αναγνώρισε τόσο τον γιατρό, όσο και τους δύο Πακιστανούς, οι οποίοι γνώριζαν προσωπικά τον Ηλία Μίχο.

Οι άλλοι δύο κατηγορούμενοι φαίνεται πως είχαν βρει το ανήλικο από την εφαρμογή blindchat που είχε ο Μίχος και παρίστανε την 12χρονη. Και οι πέντε συλληφθέντες πήραν προθεσμία για να απολογηθούν την Παρασκευή (17/2).

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ