Παγιδευμένοι-Spoiler: Άννα και Δημήτρης θέλουν να κάνουν παιδί, αλλά…

 
ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ (177669), ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ SPOILER (237544), ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ (237174), ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ ΑΝΝΑ (237894), ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ ΝΕΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ (237175), ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ ΑΓΓΕΛΟΣ (240754)

Ενημερώθηκε: 09/03/23 - 22:32

Το ζευγάρι αυτό έχει αποφασίσει να μείνει μαζί ως το τέλος. Ο Δημήτρης και η Άννα, όχι μόνο θα σχεδιάσουν το γάμο τους, αλλά θα ξεκινήσουν και τις διαδικασίες για να φέρουν στον κόσμο ένα παιδί.

Φυσικά, οι περιπέτειές τους θα συνεχιστούν. Αυτή τη στιγμή στην Τουρκία προβάλλεται η δεύτερη σεζόν της πολυαγαπημένης αυτής ιστορίας, η οποία και σημειώνει τεράστια επιτυχία.

Στη δεύτερη σεζόν, λοιπόν, της σειράς Yargi (Παγιδευμένοι), η πρωταγωνίστρια που υποδύεται την Άννα Ροδίτη αναφέρει στον Δημήτρη πως θέλει να φέρουν στον κόσμο ένα παιδί, το οποίο θα σφραγίσει τον έρωτά τους και θα τους χαρίσει μία αχτίδα αισιοδοξίας και χαράς.

Το ζευγάρι πετάει στα σύννεφα. Μετά τον παραμυθένιο γάμο τους στην παραλία οι δυο τους κάνουν σχέδια για μία πολύ μεγάλη οικογένεια. Βέβαια, τα γεγονότα δεν εξελίσσονται όπως θα ήθελαν.

Η Άννα θα δυσκολευτεί πάρα πολύ να γίνει μητέρα και θα σκεφτεί να υιοθετήσει ένα παιδί. Μάλιστα, τα γεγονότα θα εξελιχθούν με τέτοιο τρόπο, που η μοίρα θα φέρει ένα παιδί στην Άννα και τον Δημήτρη.

Οι δυσκολίες θα είναι πολλές, το άγχος τεράστιο και ο πόνος ατελείωτος για τους δύο πρωταγωνιστές...

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ