LIVE: Μίλαν-Νάπολι 1-0 (ΤΕΛΙΚΟ)

 
LIVE: Μίλαν-Νάπολι

Ενημερώθηκε: 12/04/23 - 23:58

Ένας ιταλικός εμφύλιος με φόντο τα ημιτελικά του Champions League! Μίλαν και Νάπολι μπορεί να γνωρίζονται καλά, όμως στα αστέρια τίποτα δεν είναι ίδιο, τα πάντα φαντάζουν πιθανά.

Οι Ροσονέρι έδωσαν εκκωφαντικές απαντήσεις σε όσους έσπευσαν να τους ξεγράψουν από το ζευγάρι με εκείνη τη φοβερή τεσσάρα μέσα στο «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα» στις αρχές του Απρίλη.

Ο Λεάο και ο Ντίαθ έκαναν ό,τι ήθελαν τη ναπολιτάνακη άμυνα και απέδειξαν πως αν οι Μιλανέζοι βρεθούν στη σωστή κατάσταση μπορούν να πληγώσουν ανεπανόρθωτα ακόμα και αυτή την έκδοση των Παρτενοπέι. Το μανίκι τους θα φέρει πάνω του το βάρος των επτά Champions League και οι ίδιοι θα επιχειρήσουν να χρησιμοποιήσουν την ιστορική τους φανέλα σαν... πυξίδα απέναντι σε μια αντίπαλο δίχως τη δική τους ευρωπαϊκή αίγλη.

Στον ιταλικό νότο ωστόσο, κανείς δεν νοιάζεται για το λαμπερό παρελθόν, αφού το παρόν ξεδιπλώνεται με τρόπο πιο σπουδαίο. Η Νάπολι του Σπαλέτι εντυπωσιάζει με το ποδόσφαιρό της και καλπάζει προς ένα αναπόφευκτο Scudetto, τόσο άνετη που μπορεί να ονειρευτεί ακόμα και το θαύμα της κούπας με τα μεγάλα αυτιά. Ο Οσιμέν θα είναι μια πολύ σημαντική απουσία στην κορυφή της επίθεσής της, ωστόσο ο... Κβαραντόνα καλείται να «σηκώσει» το ψευδώνυμό του και να κάνει τη διαφορά.

Η Μίλαν κυνηγάει πλέον μόνο το Champions League και στη διοργάνωση που τίποτα δεν είναι απίθανο κανείς δεν μπορεί να την υποτιμήσει. Οι Παρτενοπέι είναι το φαβορί, μια από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης έτοιμη για το βήμα παραπάνω. Τα πάντα όμως θα κριθούν στην αρένα του χορταριού.

Δείτε live την εξέλιξη της αναμέτρησης από το γήπεδο του thepressroom.gr

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ