Ένοχος για σεξουαλική κακοποίηση της Τζιν Κάρολ ο Ντόναλντ Τραμπ

 
'Ενοχος για σεξουαλική κακοποίηση της δημοσιογράφιυ Τζιν Κάρολ κρίθηκε από το δικαστήριο ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ.  Ο επιχειρηματίας και ρεπουμπλικανός πολιτικός καταδικάστηκε από το ομοσπονδιακό δικαστήριο, το οποίο επιδίκασε αποζημίωση άνω των 5 εκατ. δολαρίων.  Ο Ντόναλντ Τραμπ αρνήθηκε τις κατηγορίες και δήλωσε ότι «δεν έχω ιδέα ποια είναι αυτή η γυναίκα», και χαρακτήρισε «φάρσα» την υπόθεση.  ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΓΥΝΑΙΚΑ», έγραψε ο Τραμπ με κεφαλαία στον ιστότοπ

Ενημερώθηκε: 09/05/23 - 23:04

'Ενοχος για σεξουαλική κακοποίηση της δημοσιογράφιυ Τζιν Κάρολ κρίθηκε από το δικαστήριο ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ.

Ο επιχειρηματίας και ρεπουμπλικανός πολιτικός καταδικάστηκε από το ομοσπονδιακό δικαστήριο, το οποίο επιδίκασε αποζημίωση άνω των 5 εκατ. δολαρίων.

Ο Ντόναλντ Τραμπ αρνήθηκε τις κατηγορίες και δήλωσε ότι «δεν έχω ιδέα ποια είναι αυτή η γυναίκα», και χαρακτήρισε «φάρσα» την υπόθεση.

ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΓΥΝΑΙΚΑ», έγραψε ο Τραμπ με κεφαλαία στον ιστότοπό του στο Truth Social. «ΑΥΤΗ Η ετυμηγορία ΕΙΝΑΙ ΑΙΣΧΟΣ - ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΚΥΝΗΓΙΟΥ ΜΑΓΙΣΣΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ!», πρόσθεσε.

Οι ένορκοι απέρριψαν τον ισχυρισμό της Κάρολ ότι ο Ντόναλντ Τραμπ τη βίασε, αποδέχθηκε ωστόσο τη σεξουαλική κακοποίηση.

Σύμφωνα με την Τζιν Κάρολ, ο Ντόναλντ Τραμπ της επιτέθηκε σε ένα δωμάτιο πολυκαταστήματος στη Νέα Υόρκη, την άνοιξη του 1996.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ