Tο 57ο Φεστιβαλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, το ...δεύτερο Φεστιβάλ με ...δύο υπουργούς!

 
Την ώρα που ο μέχρι πριν λίγες ώρες υπουργός Πολιτισμού Αριστείδης Μπαλτάς τελούσε τα εγκαίνια εικαστικής έκθεσης  στο Κέντρο Σύγχρονης Τέχνης της Θεσσαλονίκης , έγινε γνωστό πως είχε πάψει να είναι πλέον στη θέση του την οποία ανέλαβε η ηθοποιός Λυδία Κονιόρδου.

Ενημερώθηκε: 05/11/16 - 00:12

Την ώρα που ο μέχρι πριν λίγες ώρες υπουργός Πολιτισμού Αριστείδης Μπαλτάς τελούσε τα εγκαίνια εικαστικής έκθεσης στο Κέντρο Σύγχρονης Τέχνης της Θεσσαλονίκης , έγινε γνωστό πως είχε πάψει να είναι πλέον στη θέση του την οποία ανέλαβε η ηθοποιός Λυδία Κονιόρδου.

Το 41ο Φεστιβαλ Κινηματογράφου Θeσσαλονίκης , το Νοέμβριο του 2000 ήταν το πρώτο φεστιβάλ που καταγράφηκε ως ..αυτό των δύο υπουργών (ο Θόδωρος Πάγκαλος στην έναρξή του και ο Ευάγγελος Βενιζέλος στη λήξη του καθώς στο μέσον της εβδομάδας της διοργάνωσης έγινε ανασχηματισμός της κυβέρνησης από τον τότε πρωθυπουργό Κωνσταντίνο Σημίτη) .

Ο κ.Μπαλτάς έδειξε μάλλον έκπληκτος από την αλλαγή, αρνήθηκε να κάνει την οποιαδήποτε δήλωση . Στη συνέχεια της βραδιάς, ο κ. Μπαλτάς ξεναγήθηκε στην έκθεση απο την επιμελήτρια της και καλλιτεχνική διευθύντρια του Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης Κρήτης Μαρία Μαραγκού .
Οπως εγινε γνωστό ο κ.Μπαλτάς θα αναχωρήσει αύριο το πρωί για την Αθήνα ενώ ματαίωσε την προγραμματισμένη για αύριο το απόγευμα άτυπη συνάντησή του με δημοσιογράφους στη Θεσσαλονίκη.

Σχετικά Θέματα:

Αυτή είναι η νέα κυβέρνηση-Εκτός υπουργείου Παιδείας ο Νίκος Φίλης

Οι οκτώ νέοι και "παλιοί" των ΑΝΕΛ που στελεχώνουν τη νέα κυβέρνηση (ΦΩΤΟ)

Ανασχηματισμός -Εκτός Φίλης, Μπαλτάς, Μάρδας, Αλεξιάδης, Παρασκευόπουλος-Ποιοι είναι οι νέοι υπουργοί και υφυπουργοί