Η αντεπίθεση του Μπραντ Πιτ

 
Η αντεπίθεση του Μπραντ Πιτ

Ενημερώθηκε: 05/11/16 - 13:05

Σχεδόν δύο μήνες μετά την αίτηση διαζυγίου που κατέθεσε η Αντζελίνα Τζολί με την οποία ζητούσε την επιμέλεια των έξι παιδιών που απέκτησε με τον Μπραντ Πιτ, ο διάσημος ηθοποιός έκανε χθες την δική του κίνηση, ζητώντας από το Δικαστήριο του Λος 'Αντζελες την κοινή επιμέλεια των παιδιών τους.

Η κίνηση αυτή μπορει να ερμηνευτεί ως αντεπίθεση και ακόμα ότι ο πόλεμος ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι μόλις τώρα έχει αρχίσει.

Μέχρι τώρα, το ζήτημα αυτό αποτελεί μεγάλο «αγκάθι» στο διαζύγιο, με τις αρχές να κάνουν έρευνα για τον Πιτ, για το τι συνέβη κατά τη διάρκεια πτήσης με ιδιωτικό αεροσκάφος, στο οποίο επέβαινε όλη η οικογένεια, στα μέσα Σεπτεμβρίου.

Το ζευγάρι έχει κάνει συμφωνία προσωρινής επιμέλειας, κάτι που επιτρέπει στον Πιτ να επισκέπτεται τα παιδιά του, ενώ συνεχίζεται η έρευνα. Το αποτέλεσμά της θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό το τι θα αποφασίσει το δικαστήριο στο ζήτημα αυτό, αν και- όπως σημειώνει το Associated Press, τα δικαστήρια στην Καλιφόρνια σε γενικές γραμμές κρίνουν υπέρ της κοινής κηδεμονίας.

Αυτό που μπορεί να θεωρηθεί "ήττα" της ηθοποιού είναι πως τα παιδιά τους, με εξαίρεση τον μεγαλύτερο, τον 15χρονο Μάντοξ, θέλω να βλέπουν συχνότερα, ακόμα και να περνούν μέρες με τον πατέρα τους, κάτι που η Αντζελίνα δεν μπορεί να αγνοήσει.