Καρά Σεβντά: Δείτε τι γίνεται στο επεισόδιο 49

 
Καρά Σεβντά: Δείτε τι γίνεται στο επεισόδιο 49

Ενημερώθηκε: 20/12/16 - 16:50

Λίγος καιρός έχει περάσει από τότε που η αγαπημένη μας τηλεοπτική σειρά του Μega, σταμάτησε να προβάλλεται από τους δέκτες μας έως ότου ξεκινήσει η καινούργια σεζόν. Γίνεται όμως εβδομάδα χωρίς Καρά Σεβντά; Δεν γίνεται!

Pressroom.gr

Το έψαξε σε τούρκικα μέσα και βρήκε τι γίνεται στο επεισόδιο 49 (Β' κύκλος, επεισόδιο 14) το οποίο έχει ήδη προβληθεί στην Τουρκία, προκειμένου να μη μένεις πίσω!

Δείτε τι γίνεται...

Κεμάλ

Εμίρ

Νιχάν

Ο συστήνει τον εαυτό του στο Διοικητικό συμβούλιο ενώ ο που είναι παρών αντιλαμβάνεται την αναζωπύρωση της σχέσης μεταξύ αυτού και της . Ο Κεμάλ θα βρεί έναν τρόπο για να μείνει για λίγο μόνος με την Νιχάν, η οποία συνεχίζει να βασανίζεται από την ιδέα του γάμου μεταξύ Κεμάλ και Ασού.

Στην διάρκεια ενός οικογενειακού δείπνου ο Κεμάλ και η Ασού ανακοινώνουν ότι πρόκειται να παντρευτούν και παράλληλα αφήνουν να διαρρεύσει στον τύπο η αληθινή ταυτότητα της Ασού.

Από την άλλη μεριά, η Ζεινέπ κάνει ότι μπορεί να να κρατήσει μυστική την σχέση της με τον Εμίρ όμως το μυστικό της θα αποκαλυφθεί και θα πλήξει την οικογένεια Σοιντερέ.

Το σχέδιο καταστροφής που έχει βάλει σε εφαρμογή ο Κεμάλ έχει αρχίσει να κερδίζει το "στρατόπεδο" του Εμίρ και της Ασού αφού θα επιτρέψουν στον Κεμάλ και την Νιχάν να βρουν ένα καλά κρυμένο μυστικό σχετικά με την δολοφονία του Οζάν.

Καθώς ο Κεμάλ με την Νιχάν πλησιάζουν ολοένα και πιο κοντά στην αλήθεια για την δολοφονία του Οζάν, ο Εμίρ τους ακολουθεί σε κάθε τους βήμα.

Υπάρχει όμως και μια κρυφή αλήθεια που αν την ήξερε ο Κεμάλ θα άλλαζαν τα πάντα γύρω του...

Δείτε το τρέιλερ για το επεισόδιο 49:

επεισόδιο

Αναμένουμε την άλλη Πέμπτη (22 Δεκεμβρίου) το 50 (Β' κύκλος, επεισόδιο 15)...