Πλακιάς για κόμμα Καρυστιανού: «Αυτό είναι το καινούργιο, το άφθαρτο και η κάθαρση;»

 
δδδ

Ενημερώθηκε: 09/01/26 - 22:33

Νέα δημόσια παρέμβαση σχετικά με το φημολογούμενο πολιτικό εγχείρημα της Μαρία Καρυστιανού έκανε ο Νίκος Πλακιάς, εξαπολύοντας αιχμές για πρόσωπα που, όπως υποστηρίζει, φέρονται να στελεχώνουν ή να στηρίζουν το υπό διαμόρφωση κόμμα.

Με ανάρτησή του στην πλατφόρμα X, ο Νίκος Πλακιάς —ο οποίος έχασε τις δίδυμες κόρες του στην τραγωδία των Τεμπών— σχολίασε εκ νέου τη συζήτηση που έχει ανοίξει γύρω από το πολιτικό εγχείρημα που αποδίδεται στην πρόεδρο του Σύλλογος Πληγέντων Δυστυχήματος «Τέμπη 2023».

«Αυτό είναι το καινούργιο, το άφθαρτο και η κάθαρση;» διερωτάται χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του, αμφισβητώντας το αφήγημα ανανέωσης και ηθικής υπεροχής που, σύμφωνα με τις σχετικές αναφορές, συνοδεύει το εγχείρημα.

Ο ίδιος προχώρησε σε ιδιαίτερα αιχμηρή κριτική για το περιβάλλον που, όπως υποστηρίζει, πλαισιώνει τη Μαρία Καρυστιανού, σημειώνοντας ότι «εκείνοι που την περιβάλλουν και τη στηρίζουν είναι ο ένας χειρότερος από τον άλλον».

Αναλυτικά η ανάρτηση του Νίκου Πλακιά

«Θες τη γνώμη μου; Άκουσέ τη λοιπόν, μπας και αρχίσεις να καταλαβαίνεις. Ποιος Κύρτσος; Πού τον θυμήθηκες αυτόν; Άλλος ένας γυρολόγος της πολιτικής που ψάχνει στέγη στο κίνημα της Μαρίας.

Από ό,τι βλέπεις, ό,τι είναι άστεγο πολιτικά και στο περιθώριο γλύφει τη Μαρία μπας και τους πάρει στο κόμμα.

Κοίταξε όλα τα ονόματα που την περιβάλλουν και τη στηρίζουν. Ο ένας χειρότερος από τον άλλο.

Πολιτικοί απαρχαιωμένοι και πεταμένοι στο περιθώριο από τα πρώην κόμματα τους.

Αυτό είναι το καινούριο και τα άφθαρτο και η κάθαρση αγαπητέ μου;».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ