Νέα εξέλιξη στην υπόθεση της εξαφάνισης της 50χρονης Γιου Τινγκ – Βρέθηκε το κινητό της

 
Νέα εξέλιξη στην υπόθεση της εξαφάνισης της 50χρονης Γιου Τινγκ – Βρέθηκε το κινητό της

Ενημερώθηκε: 22/07/26 - 22:55

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως στην υπόθεση εξαφάνισης της 50χρονης Γιου Τινγκ, η οποία αγνοείται από τις 20 Μαΐου, όταν χάθηκαν τα ίχνη της στην Αρτέμιδα.

Οι έρευνες των αρχών επικεντρώνονται πλέον στο κέντρο της Αθήνας, καθώς εντοπίστηκε το κινητό τηλέφωνο της Κινέζας μεσίτριας, ένα εύρημα που θεωρείται ιδιαίτερα σημαντικό για την εξέλιξη της υπόθεσης.

Το κινητό βρέθηκε στην Αθήνα

Σύμφωνα με πληροφορίες, η συσκευή που ανήκε στη Γιου Τινγκ βρέθηκε στην Αθήνα από αλλοδαπό, ο οποίος στη συνέχεια την πούλησε σε τρίτο πρόσωπο.

Όπως μετέδωσε το Mega, στο κινητό είχε προηγηθεί επαναφορά των εργοστασιακών ρυθμίσεων, γεγονός που αναμένεται να δυσκολέψει το έργο των αστυνομικών αρχών ως προς την ανάκτηση κρίσιμων ψηφιακών δεδομένων.

Μετά τη νέα αυτή εξέλιξη, ο σύζυγος της 50χρονης κλήθηκε εκ νέου από τις αρχές και κατέθεσε συμπληρωματικά στοιχεία στο πλαίσιο της έρευνας.

Το τελευταίο γνωστό δρομολόγιο

Η Γιου Τινγκ εθεάθη για τελευταία φορά ζωντανή στις 20 Μαΐου, όταν αναχώρησε από το σπίτι της στην Αρτέμιδα με προορισμό τα Εξάρχεια, όπου επρόκειτο να πραγματοποιήσει επαγγελματικό ραντεβού.

Ωστόσο, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, δεν έφτασε ποτέ στο προκαθορισμένο σημείο συνάντησης, με αποτέλεσμα να δηλωθεί η εξαφάνισή της.

Οι οικονομικές εκκρεμότητες

Λίγες ημέρες πριν από την εξαφάνισή της, η 50χρονη είχε πραγματοποιήσει συνάντηση στη Νίκαια σχετικά με αγοραπωλησίες ακινήτων.

Παράλληλα, φέρεται να εμπλεκόταν σε δικαστικές διαμάχες που αφορούσαν τέσσερις υποθέσεις οικονομικών οφειλών, συνολικού ύψους περίπου 500.000 ευρώ.

Την ημέρα της εξαφάνισης είχε επίσης προγραμματισμένη συνάντηση με διαχειριστή πολυκατοικίας στο κέντρο της Αθήνας στις 16:00, στην οποία όμως δεν εμφανίστηκε ποτέ.

Τι υποστηρίζει ο σύζυγός της

Ο σύζυγος της Γιου Τινγκ, ο οποίος βρισκόταν στην Κίνα όταν σημειώθηκε η εξαφάνισή της, έχει δηλώσει ότι η σύζυγός του δεν είχε καμία πρόθεση να εγκαταλείψει τη χώρα.

Όπως έχει αναφέρει, στο σπίτι τους στην Αρτέμιδα βρέθηκαν ανέπαφα όλα τα προσωπικά της αντικείμενα, μεταξύ των οποίων τα ρούχα, οι αποσκευές και η τσάντα που χρησιμοποιούσε για τα επαγγελματικά της έγγραφα.

Οι αστυνομικές αρχές συνεχίζουν να εξετάζουν όλα τα πιθανά σενάρια, με στόχο να διαλευκάνουν την υπόθεση και να εντοπίσουν τη 50χρονη.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ