Τουλάχιστον 89 ληστείες και 3 φόνους εξιχνίασε η Ασφάλεια τον Μάρτιο

 
Τουλάχιστον 89 ληστείες και 3 ανθρωποκτονίες εξιχνίασε η Ασφάλεια Αττικής τον Μάρτιο

Ενημερώθηκε: 31/03/17 - 16:50

Του Θοδωρή Παναγιωτίδη

Τα συγχαρητήρια του έδωσε στις Υπηρεσίες της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, Υποστράτηγος Χρήστος Παπαζαφείρης όχι μόνο για τις υποθέσεις που εξιχνιάστηκαν και παρουσιάστηκαν σήμερα στη ΓΑΔΑ, αλλά και για τον καθημερινό τους αγώνα ενάντια στο κοινό και οργανωμένο έγκλημα.

"Τα αποτελέσματα δικαιώνουν τις προσπάθειες που καταβάλλουμε καθημερινά για να διατηρήσουμε σε υψηλά επίπεδα το περιβάλλον ασφάλειας στη χώρα μας, προς όφελος της Πολιτείας και του κοινωνικού συνόλου. Ενδεικτικά τον Μάρτιο του 2017: εξιχνιάσαμε 3 ανθρωποκτονίες και 1 απόπειρα ενώ συλλάβαμε δύο δράστες και ταυτοποιήσαμε άλλους 4 για τους οποίους εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης. Επίσης εξιχνιάσαμε 89 περιπτώσεις ληστειών και συλλάβαμε 66 δράστες, στις κλοπές εξιχνιάσαμε 81 υποθέσεις διακεκριμένων και 60 κοινών κλοπών και συλλάβαμε συνολικά 18 δράστες", τόνισε μεταξύ άλλων ο Διευθυντής της Ασφάλειας Αττικής.

Ο συνολικός απολογισμός του μηνά αφορά σε 679 εξιχνιάσεις, 223 συλλήψεις και 6 ταυτοποιήσεις, ενώ ακολουθεί αναλυτικός πίνακας:

Σχετικά Θέματα:

Προσέγγιζε ανήλικες προσποιούμενος τον αστυνομικό και ασελγούσε σε βάρος τους

Εξαρθρώθηκαν 3 κυκλώματα ναρκωτικών-Ανάμεσά τους και ο βιαστής της φοιτήτριας

Αποκλειστικό: Της έριξε ναρκωτικό βιασμών στο ποτό και την βίασε!

Τουλάχιστον 9 χρόνια δρούσε το κύκλωμα “ελληνοποιήσεων”