Επίθεση στο Λονδίνο: Κάρολος και Καμίλα επισκέφθηκαν τραυματίες (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

 
Ο πρίγκιπας Κάρολος και η σύζυγός του, δούκισσα της Κορνουάλης, Καμίλα επισκέφτηκαν 12 από τους τραυματίες της τρομοκρατικής επίθεσης του Λονδίνου (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Ενημερώθηκε: 06/06/17 - 22:18

Ο πρίγκιπας Κάρολος και η σύζυγός του, δούκισσα της Κορνουάλης, Καμίλα επισκέφτηκαν 12 από τους τραυματίες της τρομοκρατικής επίθεσης του Σαββάτου, που νοσηλεύονται Βασιλικό Νοσοκομείο.

«Είναι η Βρετανία στα καλύτερά της, σωστά; Όλοι ενώνουν τις δυνάμεις τους, δεν φαίνεται να υπάρχει πανικός. Όλοι κάνουν τη δουλειά τους» σχολίασε η Καμίλα μιλώντας στους γιατρούς του Βασιλικού Νοσοκομείου.

Ο Κάρολος από την πλευρά του εξήρε τις ικανότητες όλων για την άμεση κινητοποίησή τους και έκανε λόγο για «έξοχη φροντίδα και προσοχή» από πλευράς προσωπικού.

Κάρολος και Καμίλα επισκέφτηκαν επίσης την αίθουσα ειδικών επιχειρήσεων της Μητροπολιτικής Αστυνομίας, που τη βραδιά της επίθεσης μετατράπηκε σε κέντρο διοίκησης των αρχών.

«Όλοι ενθουσιαστήκαμε με την επίσκεψη. Οι προηγούμενες ήταν δύο δύσκολες ημέρες», είπε στο Reuters TV μια νοσοκόμα, η Γκουέν Χέντινγκ.

Η επίθεση του Σαββάτου, στην περιοχή Μπόροου Μάρκετ του Λονδίνου

, ήταν η τρίτη που σημειώνεται στη Βρετανία μέσα στους τρεις τελευταίους μήνες.